• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocam. . .

Herkes biliyor yüzükte takmıyor fazla çapkınlık yaptı zamanında ama artık yapmıyor sanırım aslında sevgiye ilgiye ihtiyacı var onu avucunun içine alacak biri lazım her konuda ama düşünsenize adamın benimle ilgili en büyük şikayetlerinin başında alışveriş yapmamam geliyor
Acaba adam dediği gibi hala size mi aşık? Yani istese gider ama gitmiyor bence çocuğu da sen geri dön diye gostermedi. Adamın derdi sensin

Ben anlamadım şimdi yazmanıza rağmen; boşandıktan sonra hiç cinsel münasebetiniz oldu mu?

Kalitesini sormuyorum. Kastettiğim nicelik.

Acaba adam dediği gibi hala size mi aşık? Yani istese gider ama gitmiyor bence çocuğu da sen geri dön diye gostermedi. Adamın derdi sensin

Valla katılıyorum. Adam konu sahibesini seviyor bence de. Ya da çok garip bir cins bilemedim.

Konu sahibesi, siz sevmiyor musunuz? Aile terapisti düşünmez misiniz? Size nasıl davranıyor?

Valla katılıyorum. Adam konu sahibesini seviyor bence de.

Konu sahibesi, siz sevmiyor musunuz? Aile terapisti düşünmez misiniz?
Bizim çok yaramız var hayata bakış açımız çok farklı terapist ordusu gelse olmaz bu saatten sonra ben yaşananları unutabilecek biri değilim malesef 1 yanlış 5 doğruyu götürüyor bende

Bence sevgi degil tehlikeli bir takinti...

Yani yani takıntı da olsa, kimse bunca zaman sevgisiz kalamaz. Herif zenginmiş de, alıcısı da vardır birine giderdi işte diye düşündğm. Ya çok manyakça kendir olmuş, ya da ailesini seviyor çözemedim. 50-50 diyorum:KK51:

Konu sahibi kizma ama ben eşine acidim. Tabii ne yasadin bilemem ben yazdiklarina istinaden dedim.
Biz evlenmeden önce ikimizde çalışıyorduk bir anda allah yürü ya kulum dedi ve para yı buldu ama o parayı bulduğu zaman önünde 1 eş 1 çocuk vardı özgürlüğünü elinden alan 25 yaşındaydı cebinde para altında son model araba karılar kızlar etrafında dönüyor ama o eve gelmek bana hesap vermek zorunda kalıyor diye bütün hıncını benden çıkarttı

Bizim çok yaramız var hayata bakış açımız çok farklı terapist ordusu gelse olmaz bu saatten sonra ben yaşananları unutabilecek biri değilim malesef 1 yanlış 5 doğruyu götürüyor bende

Eyvallah ama adam manyak değilse , çok sadık. Cidden garip bir vaka.
Nasıl bir baba?
Siz çok farklıyız ben daha maneviyim o parayı sever yazmışsınız mesela, ama aile bütçesş için bir tarafın finanstan anlaması gerekiyor haksız mıyım? Farklılıklar bazı durumda birbirlerini tamamlar.

Bende sevgi olduğunu düşünmüyorum tehlikeli bir takıntı da değil çünkü tehlike boyutunda bir şey yapamayacak kadar parayı ve lüx ü seviyor
Tehlikeden kastim size psikolojik olarak yasattiklari.Mesela size cocugunuzu gostermezken hic dusundu mu cocugunun psikolojisi ne hale geldi?Bundan sonra yasatacaklarini da bilemezsiniz.Sirf kendi egosunu tatmin etmek adina sizin ve cocugunuzun yasam seklini yonetiyor.Bence bu cok tehlikeli bir durum...

Back