sanirim konuyu tam okumadiniz 14 yillik beraberlik 11/yillk evlilik yazmis evlenir evlenmez olmus iste cocukBu arada çocuk 11 yaşındaysa 4. Senenizde falan çocuk yapmışsınız. Fazla çabuk sayılnaz
4 senedir ayrılarmış ya ondan öyle dedim bu durumda 15 sene önce evlenmiş olmaları gerekiyorsanirim konuyu tam okumadiniz 14 yillik beraberlik 11/yillk evlilik yazmis evlenir evlenmez olmus iste cocuk
sanirim konuyu tam okumadiniz 14 yillik beraberlik 11/yillk evlilik yazmis evlenir evlenmez olmus iste cocuk
Hayır tehtit etmiyor ama bırakmıyor da aklı sıra seviyor ama onun bana dair sevgi dediği şey sadece alışkanlıkSizi tehdit falan mı ediyor
Malesef çocuğun velayeti ondaBosandiktan sonra velayet alma durumu falan olmuyor mu? Cocuk 11yasindaysa ona soruluyor annede mi kalmak istiyosun babada mi diye, yanlis hatirlamiyorsam. Eski esiniz psikopat mi acaba? Tehtid mi ediyor?
Adama bir hayırlı kısmet çıksa keşke vallaha herşeyini ben yapıcam ☺Gidebiliyorsan git o evden...adamin kismetini kapama :)
Valla sizi anlamadım. Tehdit falan da yok o zaman ne diye duruyorsunuz? Etrafluca anlatsanız ?Hayır tehtit etmiyor ama bırakmıyor da aklı sıra seviyor ama onun bana dair sevgi dediği şey sadece alışkanlık
Evliliklerinin 4. yilinda dememis, birlikteliklerinin 4. yilinda demis.
14/yildir bereberlermis iste 11 yildir evliler cocuk su an 11/yasinda 4 yil o ce bosanmislar cocuk 7 yasindayken kucuk cocuk diye evleri ayirmamislar kadin nasil ayirayim diyor iste4 senedir ayrılarmış ya ondan öyle dedim bu durumda 15 sene önce evlenmiş olmaları gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?