Eski kocam. . .

Pekdertli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
38
8
1
42
Merhaba anlatacağım durum pek iç açıcı değil umarım okurken sıkılmazsınız

14 yıllık bir beraberlik 11 yıllık bir evlilik 11 yaşında bir çocuk . En başından beri yanlıştı bizim ilişkimiz ama aşk böyle galiba yanlışları seviyor fazla sorunlu fazla kavgalı bir evlilikle sonuçlandı. Fazla erken olan bir çocuk serde gençlik şimdi ise kocaman bir mutsuzluk boşandık 4 sene bitti ama hala aynı evde yaşıyoruz ama benim artık bu evdr nefes almaya takatim kalmadı aslında oda çok mutsuz ama bir türlü bunu kabul edip beni bırakmıyor benimle beraber çocuğumu da tabiki zaten beni bu kadar zaman burada tutabilmesinin tek nedenide çocuk ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten hayatına biri girsin çok istiyorum parası karizması var çocuk istiyor parayla mutlu olmayı becerebilen hırslı bir kadın için ideal erkek aslında ama benim için değil bana yardım edin ne olur ne yapabilirim de bu adamdan kurtulabilirim

Normalde "bosan tabii ki" denir ama sizin durum da baya tuhaf. Ayrica cocuk artik 11 yasinda daha neyini bahane ediyorsunuz, ayirin evi...

Boşanmış sınız işte.iki yabancıdan farkınız yokki.ayırın evi

Bu arada çocuk 11 yaşındaysa 4. Senenizde falan çocuk yapmışsınız. Fazla çabuk sayılnaz

Evlendikten hemen sonra oldu çocuk oysaki çıktığım aşık olduğum ama evlendiğimde adam bambaşkaydı bizim dünyaya bakış açılarımız çok farklıymış gençlikle anlayamamışım bunu o paraya bende fazlasıyla maneviyata önem veriyorum

Bosandiktan sonra velayet alma durumu falan olmuyor mu? Cocuk 11yasindaysa ona soruluyor annede mi kalmak istiyosun babada mi diye, yanlis hatirlamiyorsam. Eski esiniz psikopat mi acaba? Tehtid mi ediyor?

Velayet kimde? Velayet sizdeyse bir b.k yiyemez. Atın evden gitsin. Koyun eşyalarını bavula defedin. Ya da siz alın eşyaları ve çocuğu vınlayın.
Kendir olursa da polisi çağırın boşamdığım adam başıma bela oldu gitmiyor diye.

Kira kontratı/tapu kimin?

Boylesinide ilkkez duydum bosanip nasil ayni evde yasanabiliyor, tamam cocuk icin diyorsunuzda barişsan anlarimda ama boylesi iginc sasirdim acikç asi zaman nasil geciyor ya oyle,ahh bu erkekler allah yardimciniz olsun kacip gitmegi düşünmedinizmi ne zor bir durum ya

Evliliklerinin 4. yilinda dememis, birlikteliklerinin 4. yilinda demis.
4 senedir ayrılarmış ya ondan öyle dedim bu durumda 15 sene önce evlenmiş olmaları gerekiyor
14/yildir bereberlermis iste 11 yildir evliler cocuk su an 11/yasinda 4 yil o ce bosanmislar cocuk 7 yasindayken kucuk cocuk diye evleri ayirmamislar kadin nasil ayirayim diyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…