2,35 falan olmalı:)Elifim, 2 metre yeter mi hiç89 kilo olsa 1.99 olması lazım, Var gerisini sen hesap et edebilirsen
Nefne yi hatırlıyorum,mscool ile hala arada görüşüyoruz.Eşinden ayrıldı yeniden evlendi.Meme kanseri oldu atlattı şükürO zamanlar ne olup bitti bende net hatirlamiyorum ama bayagi kalabalik bir grup ayrilmistik siteden.hatta elif sen hatirlarsin nicki nefne vardi (ozgul) msscool vardi (muserref )
Ben şöyle hatırlıyorumO zamanlar ne olup bitti bende net hatirlamiyorum ama bayagi kalabalik bir grup ayrilmistik siteden.hatta elif sen hatirlarsin nicki nefne vardi (ozgul) msscool vardi (muserref )
Hatta bir araAaa merak ettim bak şimdi. Duurrr ben bir site ismi hatırlıyorum, o mu ki acep
Muhtemelen o sitede kapandı gitti zaten:)Hatta bir arafigo ile bende kaydolmustum ama buranin yerini tutmayınca girmedim o siteye adını da unuttum gitti.
Olabilir.Muhtemelen o sitede kapandı gitti zaten:)
OlabilirBenim dediğim olaylar sanki 2007 yılında olduydu
Dalga gecme lem
Kıl gibi zayif diilim ben oolum, fitness ve pilatesle hatiri sayilir kas yapmis, simdilerde zumbayla eglenen, hayatinda hic diyet yapmamis, daha dogrusu buna gerek duymamis, adamin umugunu sıkarsam suyunu cikarabilecek kuvvette bir Allah'in fani kuluyumDalga gecme lembende kiloluyum nolmus poncik yapariz seni yoksa yoksa sen o uyuz zayifogullarindanmisin
Sen faniysen ben direk ölüyüm demek kasli yilan gozlu seniKıl gibi zayif diilim ben oolum, fitness ve pilatesle hatiri sayilir kas yapmis, simdilerde zumbayla eglenen, hayatinda hic diyet yapmamis, daha dogrusu buna gerek duymamis, adamin umugunu sıkarsam suyunu cikarabilecek kuvvette bir Allah'in fani kuluyum
Oyleyim di miSen faniysen ben direk ölüyüm demek kasli yilan gozlu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?