Eski kk lilardan kimler

Cok guzeldi sohbetlerimiz sabahlara kadar muhabbet ederdik harika gunlerdi.kelebek nickli banu vardi hatta hala gorusuyoruz ki kk nin bana kazandirdigi gercek dostlardan biridir kendisi iyiki ozamanlar buraya uye oluo sizleri tanimisim

Elifim, 2 metre yeter mi hiç 89 kilo olsa 1.99 olması lazım, Var gerisini sen hesap et edebilirsen
2,35 falan olmalı:)

O zamanlar ne olup bitti bende net hatirlamiyorum ama bayagi kalabalik bir grup ayrilmistik siteden.hatta elif sen hatirlarsin nicki nefne vardi (ozgul) msscool vardi (muserref )
Nefne yi hatırlıyorum,mscool ile hala arada görüşüyoruz.Eşinden ayrıldı yeniden evlendi.Meme kanseri oldu atlattı şükür

O zamanlar ne olup bitti bende net hatirlamiyorum ama bayagi kalabalik bir grup ayrilmistik siteden.hatta elif sen hatirlarsin nicki nefne vardi (ozgul) msscool vardi (muserref )
Ben şöyle hatırlıyorum Elif abla anımsarsın belki. Bir kaç kişi Kazen le tartışmiştı nedenini bilmiyorum ve yeni bir site açmışlardı. Bundan mı bahsetmiştiniz @herbest

Oy aklıma ilk üye olduğum geldi.Dışardan bir forum sitesiydi,Üye olduğumda bi sohbet vardı.3 tane müdire,niklerini başında birer küçük simi(Birinniki bi uğur böceğiydi birininki de buydu.Birini hatırlmıyorum:)

Evet 2007 baska bir siteyi bilmiyorum biz msn den yazisiyorduk o donem ama ne oldu ne bitti hic hatirlamiyorum msscool un durumlarindan haberim var iyiymis ama cok sukur nefne de cok sukur bebek bekliyormus

Dalga gecme lem bende kiloluyum nolmus poncik yapariz seni yoksa yoksa sen o uyuz zayifogullarindanmisin
Kıl gibi zayif diilim ben oolum, fitness ve pilatesle hatiri sayilir kas yapmis, simdilerde zumbayla eglenen, hayatinda hic diyet yapmamis, daha dogrusu buna gerek duymamis, adamin umugunu sıkarsam suyunu cikarabilecek kuvvette bir Allah'in fani kuluyum

Sen faniysen ben direk ölüyüm demek kasli yilan gozlu seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…