- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Sagane la sagane
Dalga gecme lembende kiloluyum nolmus poncik yapariz seni yoksa yoksa sen o uyuz zayifogullarindanmisin
Ablam deneyeydin iyiydi beSize börek çay ikram edeyim de bu vakitte görün siz kiloyu:)
Neden yahu sanal börek bu,kilo yapmaz:)Ablam deneyeydin iyiydi be
Kıl gibi zayif diilim ben oolum, fitness ve pilatesle hatiri sayilir kas yapmis, simdilerde zumbayla eglenen, hayatinda hic diyet yapmamis, daha dogrusu buna gerek duymamis, adamin umugunu sıkarsam suyunu cikarabilecek kuvvette bir Allah'in fani kuluyum
Ablam benim canim gerçeğinden çekti amaNeden yahu sanal börek bu,kilo yapmaz:)
Bu vakitte gerçeğine çare yok ama:)Ablam benim canim gerçeğinden çekti ama
Aynen.Bu vakitte gerçeğine çare yok ama:)
Kar dün yağdı,eridi.Şimdi iyi:)sizin oralar nasıl?Aynen.
Naparsın ablam soğuk mu oralarda. Kar falan var mi
Buralar çok soğuk her taraf buz gece ayaza çekiyor ben Ankaranın gece sogugunu iyi bilirim mardin in ki ondan da beterKar dün yağdı,eridi.Şimdi iyi:)sizin oralar nasıl?
Ankara ile benzer işde burasıdaBuralar çok soğuk her taraf buz gece ayaza çekiyor ben Ankaranın gece sogugunu iyi bilirim mardin in ki ondan da beter
Dogru yakin zaten kaç saat sürüyor arabayla.Ankara ile benzer işde burasıda
Arabayla bilmiyorum.Biz hızlı trenle 1 saat 40 dk da falan gittikDogru yakin zaten kaç saat sürüyor arabayla.
Oo baya yakınmış. O hızlı tren her yere şart ya ne güzel mesafeleri kısaltiyor.Arabayla bilmiyorum.Biz hızlı trenle 1 saat 40 dk da falan gittik
Evet İstanbula da başladı Konya dan ama denemedik dahaOo baya yakınmış. O hızlı tren her yere şart ya ne güzel mesafeleri kısaltiyor.
Kendini beğenmiş nolcekhavalara bak 1500 lastiğini patlatirim olm senin
Ablam benim canim gerçeğinden çekti ama
Yanlış adama dedin.Pisboğaz ben:)
Pisbogaz
La borek senin kopegin olsun be, keske yapsam da yedirebilsem sanaSen gül anca
Pis boğazım nolcek
La borek senin kopegin olsun be, keske yapsam da yedirebilsem sana
Bingil bingil sissen sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?