• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Sanal alemde herkes unutulmaya mahkum , şu an varız yarın yokuz

bende varım ..hatırladıklarım ..sidikli ayn, kuzum , snakeeyes ,elif ,nilberA ,mune ,kronick,tatlıcadı arzu,kronick.. dahada zaman zaman anımsadıklarım oluyor unuttuklarım varsa çok özür..meltem vardı çatlaktı ya nerelerdesin acaba..:KK49::KK49:

Evdeki veletleri hiç sorma,pc canavarı hepsi :KK70:
Kimbilir hayatlarda neler değişti ,keşke gelebilse eski üyeler..
Sitede çetin aktif olduğu zamanları hatiriyorum.Kro,Ayn,Askperisi,Nilbera,Bersule,Olilya..Hangisiydi bilemedim şimdi online müzik yapar,istek parcalarimizi çalardı..Ne çabuk geçti zaman..Yaşlandıkça mi ne ? :p
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..:oops::oops::oops:

bende epey eskimişim buralarda ama çok şey kattı kk bana...

Eskilerden Meltem ve Serpil var hala Facebook da iletisimdeyiz. Kakule vardi, mune vardi prenses vardi. Cok vardi ama ben hatirlayamadim.
Kk iyi ki var. :KK200:

ay mesaj gelmiş hemen atladım bende 2008 den beri üyeyim ve aktifim.çok tanıdığım var .beni tanıyanlarda vardır heralde.

Tam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.

2008 Mart ayından beri üyeyim. Siteyle tanışmam oğluma hamileliğimle başladı. Güzel arkadaşlar edindim. Ve kadınlar kulübünü seviyorum...

herkese selamlar ben de 2008 den beri üyeyim, iyi okuyan eh işte yazan kısmındanım:D

Yalnız o dönemde tanıdığım üyeleri anımsayamıyorum. Son 2 yıldır çok aktif değilim :KK43:

Bende hamileyken üye olmuştum. O zamanlar pek aktiftim, şubat anneleri ile hamilelik ile ilgili konuşurduk. Az faydası olmadı bu sitenin bana, hey gidi günler heyyyyy:KK9:

Teşekkür ederim naz'cim sen nasılsın :KK19:ben 1 senedir yoğunluktan gelemiyorum buraya:KK16: geçen seneye kadar Denef' le görüşüyoruz burada bazen şimdi bebisten zaman yok sen çoğaltttinmj :anneadayı:cocuklari
Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi ara myhope myhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.

Tam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.
Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışım :KK22:hele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana:KK57:

Back