Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..Evdeki veletleri hiç sorma,pc canavarı hepsi
Kimbilir hayatlarda neler değişti ,keşke gelebilse eski üyeler..
Sitede çetin aktif olduğu zamanları hatiriyorum.Kro,Ayn,Askperisi,Nilbera,Bersule,Olilya..Hangisiydi bilemedim şimdi online müzik yapar,istek parcalarimizi çalardı..Ne çabuk geçti zaman..Yaşlandıkça mi ne ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaş aldık diyelim kız korkutma gözümü..yaşlandıkmı..Evet halley, ben snakeeyes..:))
Hey gidi hey yaslanmisiz buralarda
Teşekkür ederim naz'cim sen nasılsın ben 1 senedir yoğunluktan gelemiyorum buraya geçen seneye kadar Denef' le görüşüyoruz burada bazen şimdi bebisten zaman yok sen çoğaltttinmj cocuklariHatırlamazmıyım canım seni nasılsın iyimisin,niye görüşemiyoruzki
Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi ara myhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.Teşekkür ederim naz'cim sen nasılsın ben 1 senedir yoğunluktan gelemiyorum buraya geçen seneye kadar Denef' le görüşüyoruz burada bazen şimdi bebisten zaman yok sen çoğaltttinmj cocuklari
Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışım hele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi banaTam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.