• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Benm varım 2007 üyelik 9 sene olacak

Vay be baya olmus o zamanlar korpecik kizmisim simdi evli barkli insan oldum cok aktif olarak konulara yazmasam da her daim burdayimdir bende

2008 den beri Kk dayım... Msj gelmiş kimleri hatırlıyorsun o zamanlardan diye..
Cogu ile kopmayan arkadaşlıklar kurdum evimde ağırladım evlerine gittim bebeklerimizi beraber büyüttük 2. Ler geldi onların anneleri ile de arkadaşlıklarım oldu hala görüşüyorum özelden Kk nın bana verdiği güzel insanlar oldu Herşeyden once .. Iyiki burayı bulmuşum aileden olmuşum ..
Nicklerini şimdi anımsayamıyorum ama sorayım bakalım bi kendilerine

Ha mesela balpetegim
Askito
Karamsar handerya vs vs

Bende eski üyeyim, ilk eşimden ayrıldığımda üye olmuştum. Burda içimi dökmek, ve destekleyici bi sürü msj almak o kadar iyi gelmişti ki...
Maalesef nickleri hatırlamıyorum , hatırladığım tek şey birbirini hiç tanımayan bi sürü insanın sevgi dolu samimi destekleriydi... Beklentisiz , çıkarsız ve içten En Büyük KK

Eskilerden hatırladığım çok kişi var,hiç birini unutmadım "geleceğin anne adayları"topiğimiz vardı fanatik kulüplerde :) en çok hatırladığım özümbüş abla vardı hiç haber alamadım,denef77 hala görüşüyoruz watsap ile yenilerden eskide tanıdığım yok bi tek Elif abla var okadar :) ama ben eskilerdenim nikim hiç değişmedi beni tanıyan varmııı:)

gunaydınn :=) bende kkb uzmanı araştırırken uye olmustum hey gıdı gunler.. halen daha burdan tanısıp sosyal hayatta görüştügüm arkadaşlarım var ne dostluklar kurdum burda ey gidi gunler günlerrr :) hergun muhakkak ugradıgım tek site kk:) nice yaşlarımız olsun burada :)

Eskilerden hatırladığım çok kişi var,hiç birini unutmadım "geleceğin anne adayları"topiğimiz vardı fanatik kulüplerde :) en çok hatırladığım özümbüş abla vardı hiç haber alamadım,denef77 hala görüşüyoruz watsap ile yenilerden eskide tanıdığım yok bi tek Elif abla var okadar :) ama ben eskilerdenim nikim hiç değişmedi beni tanıyan varmııı:)
Vaarrrrrrr :KK19:
Sen beni unuttun muuu o_O

Yıllarımı azosperm topiğinde geçirdim son 3 yılımıda evlat edinmek için olan topigimizde geçiriyorum
Aklıma ilk gelen Harzem Belgin larem
Bunları hatırlıyorum
Hey gidi yıllar
BENDE SENİ HATIRLADIM O TOPİKTEN

Selam beni hatırlayan pek yoktur belki ama 2007 yada 2008 olması gerek üyeliğim

2008 yılında anneler grubu ile kulübe giriş yapmıştım , o Zamanlardan çok net hatırlayıp , şimdilerde göremediğim için merak ettiklerim ; Azerikızı, Aybike, sarubocek, kurbagaprenses, lyre, barçman abla, sardunyazakkum... Ve ismini anımsayamadığım birçok üye, selam olsun hepsine .. :)
Tam anlamıyla burada büyümüşüz , 8 yıl dile kolay ...

Son düzenleme:
Back