• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Bn de eskilerdenim sanirim:) ama pek hatrlamiyorum eski uyelerden. Bambu aklimda kalmis. Ya da oyle biseydi nicki. Hos bi bagyandi:)

ben de hiç nick değiştirmedim. 7 8 senedir neyse o. :)

Minesera ablam, Nazlı kibar zarif bayan, Banu kedili arkadaşım, Yeşilirmak Hollanda da yaşayan espiri makinası hatun, onun yüzünden sabahlara kadar burda takılırdım birde eltisi vardı adını çıkartamıyorum

Elif Elif ablam her zaman olgun ılımlı tavrı vardı.

Peri, Elif Elif abla Periyle görüşüyon mu? en son İzmir e geldiler görüsecektik irtibat koptu bizde.

MeltemDe onuda çok özledim. Almanya da yaşıyordu.

Ayn, Kronik, Zepp, tatlıcadıarzu hatırladıklarım simdilik bunlar.

• Çok eskiyim çok:KK76::KK76:mesaj sayım kanıtım dır:KK48::KK70::KK70:

sanirim 2008 de kizima hamileyken uye olmustum kizim 8 yasina girecek :)
siteden cok tatli arkadaslar da edindim
kizimi buyuturken cok yardim aldim
yorumlarini cok begendigim ve tanimadigim uyeler vardi hala buradalar mi bilmiyorum
laale , barçman,okypete,hatirladiklarim mesela

Minesera ablam, Nazlı kibar zarif bayan, Banu kedili arkadaşım, Yeşilirmak Hollanda da yaşayan espiri makinası hatun, onun yüzünden sabahlara kadar burda takılırdım birde eltisi vardı adını çıkartamıyorum

Elif Elif ablam her zaman olgun ılımlı tavrı vardı.

Peri, Elif Elif abla Periyle görüşüyon mu? en son İzmir e geldiler görüsecektik irtibat koptu bizde.

MeltemDe onuda çok özledim. Almanya da yaşıyordu.

Ayn, Kronik, Zepp, tatlıcadıarzu hatırladıklarım simdilik bunlar.
Peri face de ekli ama pekde konuşmuyoruz.Face ye geceleri bakıyorum zaten sadece.MeltemDe de,kronick,zepp de öyle.Ayn dan haberim yok hiç::)

2008 yılında burun estetiği ameliyatımdan dolayı üye olmuştum her anlamda faydalandığım muhteşem site :)

@Halikarnas tanıdığımda kullanıcı adı @SardunyaZakkum du.
Siteye üye olduğum ilk günlerde takıldığım herşeyi ona sorardım.
Desteğini hiç esirgemez sabırla yardımcı olurdu.
Çoook uzun zamandır karşılaşmıyoruz.
Güzel yürekli melek insan, dilerim gönlünce güzellikler içindesindir.

Slmmm bnde eskilerdenim.terk edildigimde uye olmustum durum pekte farkli dgl ama paylasmak akil olmak burbirin icin uzulmek guzel.yasasin kk dayanismasi;)) beni kimse hatirlamayabilurim.nikimi degistirdim cunku

Elif Elif senin şu pandayı rejime sokasım var :KK48:

Bu arada Selam tekrar, daha önce yazmıştım gerçi ama, mesaj gelince damladım hemen...

Back