Eski kk lilardan kimler

bende pek uğrayamıyordum ama artık azda olsa uğruyorum ve eski kk lıları görünce çok mutlu oluyorum seyda66

Unwell,turquaz,oysaben,gülizarben,sea(Sanırım bu nikler mail adresleri aktif olmadığı için silindi.Talin,Tamar,Nilbera,Gülsemin.Aklıma geldikçe yazarım:)

Ben ben . Hiç nick değiştirmedim ,8-9 yıldır aebenim nede kk girmediğim dönem oldu hep buralardayım tabi ağırlıklı diyet bölümlerinde

Son düzenleme:
Ah ah eski günler. ..
Sozluluk bisanlilik evlilik donemi hamilelik telaslarim butun heyecanlarimi burda yasadim nick olarak hatirlamiyorum ama hala gorustugum bi kac arkadasim var burada tanıdığım secil,gizem,nilay,nur :)

Elif abla , niclerini tam yazamıyorum ,Kalliste , Püsküüt , Azrasıla ,topkek , masumm, nilbera , tolin , naz , benelse ,
Uuuu say say bitmez

Bende eski yenilerdenim
KK ya yazmayı biraz geç akıl ettim ama geç olsun güç olmasın demişler. Iyiki de buraya üye olmuşsun Bu siteyi kuranlara çok teşekkür ediyorum, güzel dostlukların güzel kardeşliklerin güzel arkadaşlıkların oluştuğu mükemmel bir site. Seni seviyorum KK

ilk evlendiğim zamanlar sanırım hamilelik döneminde üye olmuştum bu siteye şimdi 7 yaşında bi kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…