• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Olsun canım bu niklede seviyoruz seni:KK60:
Ablacım ben sevemedim yaa :( çok üzülüyorum eski nickim gozyasi idi sonra hani bi ara forumda Türkçe karaktere geçildi bende gözyaşı oldum o ara başka biri gozyasi'ni almış forum yine eski sisteme dönünce ben ortada kaldım :( Bu yüzden hatta baya girmedim foruma.

Ablacım ben sevemedim yaa :KK43: çok üzülüyorum eski nickim gozyasi idi sonra hani bi ara forumda Türkçe karaktere geçildi bende gözyaşı oldum o ara başka biri gozyasi'ni almış forum yine eski sisteme dönünce ben ortada kaldım :KK43: Bu yüzden hatta baya girmedim foruma.
Sevebileceğin bir nik bulup değişebilirsin:)

Hoş geldin Endulus34
a200.gif

gozyasi istiyorum ama :KK43: mümkün değil sanırım. Belki sürekli pasif olan üyeler bir gün silinirse tekrar adımı geri alabilirim
gozyasi niki 21 şubat 2011 de üye olmuş tek mesajı var aralık 2011 de girmiş bi dahada gelmemiş aslında

Çocuklar alıyordur zamanı halleyim.Kaç taneler:)
2 taneler tatlım onlara bak,eve bak , evden eşimin işinede destek oluyorum..çocukların okullarına koştur derken gün yetmiyor kuzum arada nefeslenmeye nete girersem ne ala..

halleyyyyyyyy selam elifimmmmm öptüm yenileri tanimiyorum eskileri bulamiyorummmmm
iste böyleee özledim beyaaaaa

Back