Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laale nasılsın ya :) Ben hözyaşı bu arada nickim türkçe karakter sebebi ile değiştiGözlerim dolu dolu okudum sayfaları atlataya atlaya da olsa...
Gençliğim geçti burada...
Herkesi öyle çok seviyorum ki...
Erken kalkmışın Halley cim:)Günaydın kk nın rütbeli güzelleri varsanız tıklatın kapımı sevgiyle ve kahveyle açayım size..
Olsun canım bu niklede seviyoruz seniLaale nasılsın ya :) Ben hözyaşı bu arada nickim türkçe karakter sebebi ile değişti
Ablacım ben sevemedim yaa çok üzülüyorum eski nickim gozyasi idi sonra hani bi ara forumda Türkçe karaktere geçildi bende gözyaşı oldum o ara başka biri gozyasi'ni almış forum yine eski sisteme dönünce ben ortada kaldım Bu yüzden hatta baya girmedim foruma.Olsun canım bu niklede seviyoruz seni
Sevebileceğin bir nik bulup değişebilirsin:)Ablacım ben sevemedim yaa çok üzülüyorum eski nickim gozyasi idi sonra hani bi ara forumda Türkçe karaktere geçildi bende gözyaşı oldum o ara başka biri gozyasi'ni almış forum yine eski sisteme dönünce ben ortada kaldım Bu yüzden hatta baya girmedim foruma.
Hoş geldin Endulus34bende eskiyim
gozyasi istiyorum ama mümkün değil sanırım. Belki sürekli pasif olan üyeler bir gün silinirse tekrar adımı geri alabilirimSevebileceğin bir nik bulup değişebilirsin:)
gozyasi niki 21 şubat 2011 de üye olmuş tek mesajı var aralık 2011 de girmiş bi dahada gelmemiş aslındagozyasi istiyorum ama mümkün değil sanırım. Belki sürekli pasif olan üyeler bir gün silinirse tekrar adımı geri alabilirim
tanem tanem:)sen zaten 1 tanesin:)Eskimiş olabilirim ilk nic'im tanem111 idi
Teşekkürler ablaçığımtanem tanem:)sen zaten 1 tanesin:)
erkenciyim ben elifim güne işe erken başlıyorum ama gün yetmiyor pufff..Erken kalkmışın Halley cim:)
Çocuklar alıyordur zamanı halleyim.Kaç taneler:)erkenciyim ben elifim güne işe erken başlıyorum ama gün yetmiyor pufff..
2 taneler tatlım onlara bak,eve bak , evden eşimin işinede destek oluyorum..çocukların okullarına koştur derken gün yetmiyor kuzum arada nefeslenmeye nete girersem ne ala..Çocuklar alıyordur zamanı halleyim.Kaç taneler:)
biri eskilerden kim kaldımı demiş.....bennn ...bennn..yinee benn...
sneakeyes misin tatlım öleyse bende hatırladım seni ..Hatırladım seni Halley , selamm