Eski kk lilardan kimler

bende pek uğrayamıyordum ama artık azda olsa uğruyorum ve eski kk lıları görünce çok mutlu oluyorum seyda66 :KK60::KK60:

Unwell,turquaz,oysaben,gülizarben,sea(Sanırım bu nikler mail adresleri aktif olmadığı için silindi.Talin,Tamar,Nilbera,Gülsemin.Aklıma geldikçe yazarım:)

Ben ben . Hiç nick değiştirmedim ,8-9 yıldır aebenim :-) nede kk girmediğim dönem oldu :-) hep buralardayım tabi ağırlıklı diyet bölümlerinde ;)

Son düzenleme:
Ah ah eski günler. ..
Sozluluk bisanlilik evlilik donemi hamilelik telaslarim butun heyecanlarimi burda yasadim nick olarak hatirlamiyorum ama hala gorustugum bi kac arkadasim var burada tanıdığım secil,gizem,nilay,nur :)

Elif abla , niclerini tam yazamıyorum ,Kalliste , Püsküüt , Azrasıla ,topkek , masumm, nilbera , tolin , naz , benelse ,
Uuuu say say bitmez :-)

Bende eski yenilerdenim :KK25:
KK ya yazmayı biraz geç akıl ettim ama geç olsun güç olmasın demişler. Iyiki de buraya üye olmuşsun :KK76: Bu siteyi kuranlara çok teşekkür ediyorum, güzel dostlukların güzel kardeşliklerin güzel arkadaşlıkların oluştuğu mükemmel bir site. Seni seviyorum KK :KK68:

ilk evlendiğim zamanlar sanırım hamilelik döneminde üye olmuştum bu siteye şimdi 7 yaşında bi kızım var :KK73:

Back
X