Eski kk lilardan kimler

Ben de eskilerdenim hatırladığım üyeler Kuzum, Lereenim, Anuska, DağÇiçegi, Egem, canavar , Laale , Elif

Bende eskiyim artık nickini değiştirmem lazım sanırım üye olurken ne koysam diye düşünürken tv de yumurcak tv açıktı bende yumurcak koyuverdim tabi o zamanlar çocuklar ufak evde bi çizgi film kanalı hakimiyeti var.neyse konumuza gelirsek ben üye olduğunda üyeler arasında dikkatini çeken bi Mervebelinay -sonra gamzebelinay oldu o vardı pek bi banlanırdı evlendi mi acaba merak ettim onun sevgilisi istenme sonra ayrılma olaylarını okumuştum çok içten bi kızdı.sonra bide güzel evler vardı mesela.niltolun vardı özlemin vardı çocuk istiyordu sonra olmuş çok sevindim.alyaduanınannesi vardı onun evi de popülerdi.bide Gülsüm Sultan vardı dert köşelerinde herkese mantıklı cevaplar yazardı.

Iyi aksamlar.. bende eski üyelerdenim ama hlc kimseyi hatirlamiyorum :) cok zaman gecti

Slmmm bende eskiyim 8 seneye yakin oldu buraya üye olali.. ogluma hmileydim... Simdi ikinciyi dusunuyoruz bakalim.

Hatrladiklarim askito tekno maeves febi ve bircok arkadasim var halada gorusuyoruz onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…