• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

ben hatrlıyorum bazılarınızı beni hatırlıyan varmı ki.eskiden muhabbet ne güzeldi :5: buraya üye olduğumda bekardım.evlendim.çocuğum oldu 4 yaşında kızçem var ve bi kızçe daha geliyor.hey maşallah 6 sene olmuş:51:

Bu face yi çıkaranlara sunturlu bi küfür geliyor şimdi içimden:):1::57:

ben hatrlıyorum bazılarınızı beni hatırlıyan varmı ki.eskiden muhabbet ne güzeldi :5: buraya üye olduğumda bekardım.evlendim.çocuğum oldu 4 yaşında kızçem var ve bi kızçe daha geliyor.hey maşallah 6 sene olmuş:51:

Adındaki yıldızlardan forumdan hatırladım. Zaten forumda çok duran sohbete gelmezdi sohbette duranda foruma inemezdi :) muhabbet etmesekte herkesi samimi bulmuşumdur hep.

I love Bonus

İlk üye olduğumdan bu yana ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum da çoktandır üyeyim üyelik aidatı filan toplamıyorsunuz değil mi )))

merhaba
beni hatırlayan var mı
ahh eski günler ahhh
mail i görünce
cee demek istedim

Selam :70: Dinozorlar toplanıyor dediler geldim :ssz: üşenmedim konuyla ilgili 81 sayfayı da okudum, pek çoğunuzu hatırladım :3: bir ara tiryakisiydim KK'nın, işyerinden gizli gizli oyun oynamalar, Günlük'e içimi dökmeler,Bir Derdim Var'da enteresan konuları takip etmeler:ssz: ne zaman ki Facebook çıktı KK'dan uzaklaşmama neden oldu, burada güzel dostluklarım oldu Facebook'dan irtibatımız koparmadık oradan devam ediyoruz :7: Ama ne zaman başım sıkışsa KK'ya bakmadan geçemiyorum:ssz: İyi KK var :kkk:

Son düzenleme:
Manoşum çalışmaya devam mı:).Ben sanırım bir kaç kere msn den yazdım cevap gelmedi yada tele mesaj attım falan.Şimdi ne şekilde irtibat sağlamaya çalıştığımıda unuttum:):17:

• Beğen
Reactions: Joy
iyi geceler hanımlar kambersiz düğün olurmu olmaz tabiki:19: sizlerle olan eski sohbetleri konuları çook ama çok çok özledim bende, ana sayfadaki sohbet bölümünü replerimi ve daha bir çok şey hepinize kucak dolusu selamlar:42:

dün face te bir arkadaşım yazmış kk yine canlanıyor diye... merak ettim geldim hatırlanacakmıyım bakalaım didiim :)) ahh sohbet olaydı kimsecikler biyere gitmezdi.. ne eğlenirdik sohbette eskiden :52::52::52::52: :21::21::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
dün face te bir arkadaşım yazmış kk yine canlanıyor diye... merak ettim geldim hatırlanacakmıyım bakalaım didiim :)) ahh sohbet olaydı kimsecikler biyere gitmezdi.. ne eğlenirdik sohbette eskiden :52::52::52::52: :21::21::21::21::21::21::21:

Bittabikidene hatırlanacaksınız:9:

Back