Eski kk lilardan kimler

bakalım benı hatırlayan cıkacak mı ben bir cogunuzu hatırladım . ne guzeldı o radyolu kklı gunler ahhh ahha ne geceler gecti elif ablammm bulusmalarımız bıle cok guzeldıki hala görüstüklerim bile var

bakalım benı hatırlayan cıkacak mı ben bir cogunuzu hatırladım . ne guzeldı o radyolu kklı gunler ahhh ahha ne geceler gecti elif ablammm bulusmalarımız bıle cok guzeldıki hala görüstüklerim bile var

Furtti ben seni hatırladım hoşgeldin

Bonusum hoş buldum.

Eneee Aşkperisi ve olilya olmadığına göre diğer ikisinden biriydi o zaman Kimdi acep

Hatırlayamıyoz işte lan uzatma 🔫 sorcam sorcam araya biri giriyo sen o niki ne diye değiştinde bu gudubet ismi koydun

I love Bonus

Gözüm ısırdı seni oyun kulubünde oynarmıydın de bakim

I love Bonus

Hatırlayamıyoz işte lan uzatma 🔫 sorcam sorcam araya biri giriyo sen o niki ne diye değiştinde bu gudubet ismi koydun

I love Bonus

snakeeyesi kimse söyleyemiyordu, bir de avatarımdan ürküyorlardı, gerçi değiştim de ne oldu bu sefer de gudubet oldum

snakeeyesi kimse söyleyemiyordu, bir de avatarımdan ürküyorlardı, gerçi değiştim de ne oldu bu sefer de gudubet oldum

Ha bunu çok diyebiliyoz dimi :) bende bu avatardan ürküyon nolcak :)

I love Bonus

Ben de varim looo :)
Lereenim elif aplam okypete nilbera canavar benim hatirladiklarim :)
Bir zamanlar yoneticiydim 24 saat burdaydim :)
Artik cok gelemesem de asla birakmadim KK mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin ocean :) Forumlardan seni hatırlıyorum

canım oceanım:)

merhabaalarr
benide hatırlayanlar var mı acaba
uzun zaman oldu yazmayalı kızımla uğraşmakdan fırsat bulamıyorum
ama şöyle bir baktım bir çoğunuzu hatırlıyorumm

Oy dids bebemde gelmiş.Prenses hoş geldin:).Bırakıp gitmen şurayı çarparım pak

prenses mi Allahim gelir gelmez bu kadar simartilmaz ki ama :kalpkalpkalp:
gene basim sikistimi ilk baktigim yer hep burasi ablam, aslinda gitmedim bi yere buralardaydim hep, benden kurtulmak o kadar kolaymi askolsun :)

merhabaalarr
benide hatırlayanlar var mı acaba
uzun zaman oldu yazmayalı kızımla uğraşmakdan fırsat bulamıyorum
ama şöyle bir baktım bir çoğunuzu hatırlıyorumm

Ben hatirliyorum burcuozge hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar.. ben de eskilerdenim ki ilk üyeliğimi iptal ettirdim onunla daha da eskiyim ..burdan vazgeçmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…