Eski karısıyla önce görüşp sonra sen bir o... diyen sevgili

Eski esine, cocugunun annensine kufur eden size acir mi kuzum ?gorusmeyin ,bu yastan sonra sakin, mutlu bir evlilik yapmaniz lazim ,kafanizi bir sey kurcalamasin ugrasamazsiniz cocuklu adamla isler zor oluyor
Konu sahibine de küfür ediyormuş zaten.

Eski konularına baktım da elle tutulur tek bir yanı yok. Konu sahibi 37 yaşında iki çocuk annesi bir kadın olup nasıl bu kadar saçma bir ilişkiye devam edebilir, nasıl tecrübesizmiş gibi davranabilir anlamadım.

İkinci baharımız demiş bir konusunda ama bu resmen ikinci kış.

Sizin yanınızda eski eşine küfürler ediyor. Üstelik bu kişiyle ilişkiniz devam ederse sürekli " aklı eski eşte mi konuşuyorlar mı " diye düşüneceksiniz. Olan boşanma sonrası çocuklara oluyor, ergenlik çağında kızın psikolojisi bozulmuş. Daha önceki konularda bu adamın sarımsak koktuğunu yazmıştınız galiba. O üye misiniz emin olamadım.

Tekrar barışıp hâlâ beraber olmanız hataydı aslında. Bitmesi iyi olmuş.

sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler
Cacık konusunda dede dediğimiz için duyar kasılan herif de bu işte, hem kendi hem ağzı pismiş

Sizde ne gezer olgunluk? Eski eşten bağımsız da berbat bu bir ilişkiniz vardı ona rağmen bir yıl sürmüş.
Adam kızının annesine de ne hakaretler, küfürler etmiş. Kadının barışma umudunu bildiği için yemeğe gitmeyecekti. Etrafımda yıllardır boşanmış ve hiç görüşmeyen insanlar var çocuklarına da bir şey olmuyor. Hepsi bahane. Uyku uyutmayacak bir şey yok ortada. Sizin bu adamdan kopasınız yok.

Adamın birçok falsosu var. Ona rağmen kıymete binmiş ben de anlayamadım. Bu kadınlar neden kendi kıymetini değerini bilmiyor. Neden ısrarla toksik ilişkilerden zevk alıyorlar. Bakımsız, ağzı kokan, yaşça büyük, küfürler eden saygısız birisi. Daha eski konularından hatırlamadığım birçok detay vardır.

Adam sirf para icin hemen eski karisina yanasmis. Gercek ortaya cikinca da suçlu psikolojisini bastirmak icin bagiris cagiris kufurler . Nerden bakarsan bak korkunc bir tip. Siz de bu korkunc tiplerin ortasinda kendinizi birakmissiniz. Basiniza dert aramiyosaniz engelleyin her yerden aklinizda da soru isareti falan kalmasin . Suan hissettiğiniz tek sey mide bulantısı olmaliydi.

Adam size de küfür ediyormuş. Size ederken sorun yok, normalmiş gibi devam edebiliyorsunuz. Eski eşine küfür edince neden garip anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz? Terbiyesizin teki işte.
Kaç yaşında kadınsınız, yaşadığınız ilişkiye bir bakın ya. Bir de kızınız varmış. Kızınızı bu adamla mı muhatap edecektiniz?

Evlenirsen hayatın kayacak net , bu adam seni parmağında oynatır kızıyla birlikte ...

Adam karaktersiz bir pislik ...

Eski eşine kızının annesine bunları söyleyen sizin arkanızdan neler demez ohooo. Sevgilimin aklını celecek her şeyi söylemiş kısmı da çok ucuz duruyor. Maddi yardımla aklı celinip o küfürleri ettiği kadına dönmesi çok komik olurdu

Eski eşe yavrum yazmış, küfürleri falan hepsi sizi kandırmaca, beyefendi yeni sultan süleyman, harem sevdasına düşmüş. Ayrılın ya bu pisden. Keşke eski eşinin de aklı olsa o da bunu silse diyeceğim ama onun bileceği iş.

Yorumun eli olsa da öpsem. Kaçtır bu 5 para etmez adam için konu, olmuyorsa bırak artık ablacım milketi kanser verem ettin

Sarımsak kokulu çulsuz herif için neler neler yapılıyor nelere katlanılıyor Allah'ım yarebbim, demek ikinize de fazla ki o herif, ayrılmıyonuz peşinden. Yiyin birbirinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…