- 26 Mart 2022
- 213
- 82
- 48
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Konumu bilmeyenler icin özet geçiyorum.Bir yıldır görüşüyorum ikimizde olgun bir evlilik iki olgun kişiyiz Tabi olgun kelimesi ona fazla.Eski ve kızı benimle görüştüğünü duyduğundan beri ciddi düşündüğümüzü duydugundan beri rahat vermediler bize.Sevgilim engelledi yeri geldi kızını sildi ama evlat dayanamadi kızına çok duskun2bir baba.Çocuk ergenlik çağında annesinin doldurişinada geliyor.Annemle babam gorusuyor dedi hep ama bunu bana bir türlü ispatlayamadilar.Cunku gorusmuyordu en ufak bir mesaj bir durum olsa bunu hemrn kullanacallardi çünkü. Bu olaylar yıprattı bizi biraz uzak kalalim istedik sevgilimle o sirada eski esi kızı yemeğe gitmisler benden sakladi tabi.Sonra eski eşle mesajlasmislar eski es hediler almis.O mesajlarin ekran resmi bana atildi tabi.Mesajda esine tesekkur ederim yavrum , cansın yazmış en samimi konusmasi bu olmus o ksmi atti bana.Biz tekrar bayramda gorusmeye basladik o sirada eski esin telefonunu engelliyor kadında hirs yapti bana ulasti yanimda sevgilim de vardi.Bak seni kandiriyor bu biz yemege gittik gorustuk.O sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler sen demedinmi cocugun psikolojisi bozuk goruselim haftada bir gel bende kal sen demedin mi sana hediyeler almak istiyorum maddi anlamda sana yardimci olcam falan da demis eski eş , sevgilimin aklini çelecek herseyi soylemis.Hatta o kadindan ayril nafakada almiycam senden demis.Eski eşe zaafı vardi gitti diyelim bu arada birliktelik falan olmamis olsa onuda atarlardi, peki zaafi varsa telrar istiyosa yanimda o küfürleri neden etti , neden benimle gorustukten sonra kadini engelledi, tekrar olurmu diye eski esiyle gorustu de bakti olmayacaginimi anladi.Ya kizlar been bu iliskiyi bitirdim o gun sonlandirdim hayatima bakiyorum.Ama bu soru isaretleri kafamdan gitmiyor neydi bu neyin nesiydi uykularim kaciyor dusunmekten nolur bir seyler yazin