- 10 Ekim 2014
- 31.742
- 142.141
-
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Amla yagi suruyor onlar galibaBence hintlileri arastırmak lazım. At yelesi gibi kadın erkek genç yaşlı
Geçmiş olsunSaçlarınız ne renk? Geçen gün kahverengi yapacağım derken evde saçımı siyah yaptım. Kuaföre para vermeyeyim diye evde kendim açmaya kalktım alacalı oldu. Sonra kuaföre gittim normalde 100₺ verip çıkacakken 350₺ verip saçımın yarısını da kestirmek zorunda kaldım.
Evde yapmak zor, iyi bir kuaför bulmaya çalışın bence
İnce telli saçını açarsan o dediğin sacları zaten yapamazsın hacimli kabarık kendine gelMerhaba Hanımlar,
Hayatım boyunca 80 lerin 90 ların saç modasını beğenmişimdir. Yerli yabancı dizilere ,filmlere bakıyorum kadınların saçları sanki barbie bebek saçı gibi duruyor. Kabarık hacimli yumuşak duruyor. Bunu ben neden yapamıyorumSaçların ince telli ve az. Saçlarımı açıcı ile açmayı ve sarı yapmayı düşünüyorum çünkü saçım siyah ve kafa derimin rengi gözüküyor kötü bir görünüm oluyor. Bana başka öneriniz var mı nasıl öyle görünebilirim
Hanımlar saçım yağlı zaten yine de çok mu zarar görür kiYoutubeda videolara bakıyorum yapan birsürü kız var ben dr heveslendim yapabilirim diye ama beni korkuttunuz
Geçmiş olsun
Peki ben bu siyah saçlardan nasıl sarıya geçebilirimKorkmalısın da zaten.
Ben kuaförde açtırdım, birden olmaz yapma etme dedi.
Sonra lastik gibi oldu saçlarım, taranmıyordu bile böyle çektikçe uzuyorlardı.
Kestirmek zorunda kaldım sonra 5 yıl aldı uzaması böyle:)
Edit: Simsiyah boyatıp kendi rengime dönmek istemiştim. Ki senin istediğin kadar sarı da değil saçlarım, altın falan.
Peki ben bu siyah saçlardan nasıl sarıya geçebilirimYani tenime daha yakışacağını düşünüyorum sarının
Ben araştırdım paylaşıyım sizinleBence hintlileri arastırmak lazım. At yelesi gibi kadın erkek genç yaşlı
Amla yagi suruyor onlar galiba
Inatla sonuk ciliz cansiz saclarda vucutta vitamin eksik olmasin.sonra bide tas olarak hematit sac cikarma guzellestirmeye yardimci diye biliyorumBen araştırdım paylaşıyım sizinle
Hindistan cevizi yağı kullanıyorlar. O yüzden dökülmüyor onların saçları
Konu sahibi ben çok şey kullanmışımdır. Kozmetik ürünlerden bekleme o mucizeyi doğal ürünlere yönel onlar kabartır. Filmdekiler ne kadar tam hatırlayamadım onlar kadar olmasa da sönük durmaz