- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 29
-
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
kuaför saçımı mahvetmişti ben de evde kendim sürekli yapabileceğim bişey arıyorumİşinin ehli bir kuaföre gitmelisin
Üzüldüm canımkuaför saçımı mahvetmişti ben de evde kendim sürekli yapabileceğim bişey arıyorum
Anladım ben seniŞu alnın tepesine bir dalga gibi döndürüp yapıştırıyorlar ben de o nasıl yapılır onu merak ediyorum
Tam anlatamadım ama dün bir kızda gördüm çok hoştu
Anladım ben seni☺
Nasıl yapılır bilmiyorum ama
internette videolar var Tek seferde değil süreç içinde olmaz mıSiyah saçı evde kendin açıp sarıya dönüştürmen mümkün değil. Bence hiç deneme bile sonra kuaförün o saçı düzeltmesi de neredeyse imkansız oluyor. İyi bir kuaföre gidersen yaparlar.
Yok ya malesefAdını biliyor musun peki google'a "alnın tepesine dalga gibi yapıştırılan saç" yazınca pek bir şey çıkmıyor malum
Ben ergenken yapmıştım öyle bir hata, saçımı tekrar koyu renge boyatmak zorunda kaldım. Çünkü turuncu olmuştu. Gerçekten deneme derim .internette videolar var Tek seferde değil süreç içinde olmaz mı
Yok ya malesef
Gerçekten öyle yazdın mı ya
Kız ne güzelmiş
Kız ne güzelmişne yazınca çıktı
Google illa ingilizce yaz diyor yani"alnın tepesine dalga gibi yapıştırılan saç" deyince çıkmadı "40s hair style" yazdım
Aslında 20lerden başlayıp 80lere kadar inceledim google görsellerde, 40larınmış meğer
Google illa ingilizce yaz diyor yani