- 6 Mart 2019
- 847
- 1.902
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Şu alnın tepesine bir dalga gibi döndürüp yapıştırıyorlar ben de o nasıl yapılır onu merak ediyorum
Tam anlatamadım ama dün bir kızda gördüm çok hoştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu alnın tepesine bir dalga gibi döndürüp yapıştırıyorlar ben de o nasıl yapılır onu merak ediyorum
3lü maşayla yapılıyor o model anladım dediğinizi. Düzgün bir kuaför de yapar:)
Linç geliyeahHani o kapkara saçlarınızı sarı yapıyorsunuz, 10-15 gün sonra dipler kara kara çıkıyor, hele bir de kaşlarınızı simsiyah kalın kalın boyuyorsunuz ya o sarı saçın altına çok şahane, muhteşem, über güzel oluyosunuz (linç geliyeah)
Koyu renk saçı evde ya da kuaförde sarıya kadar açıp, üstelik hacimli ve yumuşak olmasını beklemek çöle kar yağmasını beklemek gibi bir şey.
Hematit ne nasıl bişey saçlarım tam da bahsettiğiniz gibi çıkmasına da ihtiyacım var. İçime umut doğdu nedir bu taş?5
Inatla sonuk ciliz cansiz saclarda vucutta vitamin eksik olmasin.sonra bide tas olarak hematit sac cikarma guzellestirmeye yardimci diye biliyorum
Kiz onlar hep peruuuukMerhaba Hanımlar,
Hayatım boyunca 80 lerin 90 ların saç modasını beğenmişimdir. Yerli yabancı dizilere ,filmlere bakıyorum kadınların saçları sanki barbie bebek saçı gibi duruyor. Kabarık hacimli yumuşak duruyor. Bunu ben neden yapamıyorum Saçların ince telli ve az. Saçlarımı açıcı ile açmayı ve sarı yapmayı düşünüyorum çünkü saçım siyah ve kafa derimin rengi gözüküyor kötü bir görünüm oluyor. Bana başka öneriniz var mı nasıl öyle görünebilirim
Simsiyah parlak kömür gibi duran bir tasHematit ne nasıl bişey saçlarım tam da bahsettiğiniz gibi çıkmasına da ihtiyacım var. İçime umut doğdu nedir bu taş?
Biraz araştırıyım umarım ucuz bişeydir. Çok sağolunSimsiyah parlak kömür gibi duran bir tas
Victory curls sanırım ismi. Bence de çok hoş görünüyorlarŞu alnın tepesine bir dalga gibi döndürüp yapıştırıyorlar ben de o nasıl yapılır onu merak ediyorum
Victory curls sanırım ismi. Bence de çok hoş görünüyorlar
Onlar perukMerhaba Hanımlar,
Hayatım boyunca 80 lerin 90 ların saç modasını beğenmişimdir. Yerli yabancı dizilere ,filmlere bakıyorum kadınların saçları sanki barbie bebek saçı gibi duruyor. Kabarık hacimli yumuşak duruyor. Bunu ben neden yapamıyorum Saçların ince telli ve az. Saçlarımı açıcı ile açmayı ve sarı yapmayı düşünüyorum çünkü saçım siyah ve kafa derimin rengi gözüküyor kötü bir görünüm oluyor. Bana başka öneriniz var mı nasıl öyle görünebilirim