Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eski kadınların saçlarından istiyorum.. Bir bakın hanımlar..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Linç geliyeah

5

Inatla sonuk ciliz cansiz saclarda vucutta vitamin eksik olmasin.sonra bide tas olarak hematit sac cikarma guzellestirmeye yardimci diye biliyorum
Hematit ne nasıl bişey saçlarım tam da bahsettiğiniz gibi çıkmasına da ihtiyacım var. İçime umut doğdu nedir bu taş?

Valla ben genelde oya Aydoğan saçı seviyorum, eğer fon cektireceksem açıp fotosunu gösteriyorum. Sanırım o da 70 ler sonu modeli gerçi yeni yeni başladım çünkü ben kendimi bildim bileli yoğun kahkül kullanan bir insanım. Yeni favorim oya Aydoğan fonu

Kiz onlar hep peruuuuk

Saçın zaten ince telli ve azmış. Sarı yapman için açılması lazım. Olan saçında bi nebze de olsa yiprancak. Ayrıca her ay dip boyası gerekecek
Benim saçlarım 10 senedir sarı
Ama kalin telli. Baskasinin saçı olsa kafasinda sac kalmamıştı valla.

Hem sürekli masraf yapacaksınız, hem de saçınız yıpranacak. Üstelik ince telli ve az saçınız olduğundan istediğiniz modele ulaşmanız da zor. 200-400 tl arası fiyatlarda çok güzel sentetik peruklar var denemeyi düşündünüz mü hiç ?
Ekleme: Ben istediğiniz saç modelinin 80lerin Kim Wilde’i gibi olduğunu sanmıştım. Victory rolls yapmanız çok zor sentetik peruklarla hem ısıdan etkileniyor hem de çoğu kahküllüdür.

Onlar peruk

Benim saçım tarif ettiğiniz gibi, hatta haddinden fazla hacimli olduğunu iddia edenler var ama ben sallamıyorum, öyle seviyorum deyip kapatıyorum konuyu :)

Saça çok işlem yaparsanız, çok ürün kullanırsanız, şampuandan sonra saç kremi kullanırsanız, her gün fön-maşa-düzleştirici kullanır sürekli ısıya maruz bırakırsanız o dediğiniz saç tipini unutun.

Doğuştan seyrekse yine unutun, saçın öncelikle gür olması lazım.

Yine de daha da önce de denmiş anca ince perma, krepe filan yapılması lazım seyrek ve ince telli saçın o hale gelmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…