eski ajansıma göre sorunlu olan benim aslında, beni o yüzden işten çıkardı güya. yani bişeyleri çok büyüttüğüm için verimimin düştüğüne kanaat getirdi ve bir hafta öncesinde istifa etmek istediğimi de göz önünde bulundurup yolladı, patronumun olayı bu :) kim yoğurdum ekşi der sizce? ama ben de kendimce düşünüyorum ki, evet benim de hatalarım var ama benim sorunlarımı yönetim çözseydi ben de mutsuz olmazdım ve verimim de düşmezdi. belki bilenler bilir, eski patronum resmen çalışanın çalışana mobbing yaparak iş akışına engel olmasını gözardı ederek bu durumu "işinizi yapın geçin" diye kendince sonuçlandırmış bir insan. başka bir çalışanın benimle seviyesiz ve ukalaca konuşmasına ses çıkarmamış birisi. yani ben o adamdan ve ajansından çok şey öğrenmiş olabilirim amenna... fakat hiçbir rakibine karşı eski ajansımı da kötülemeyeceğim. bu da onca zamanın, öğrendiklerimin hatırına aldığım bir karardır.Söylediğin sebek çok uzun zaten onu biraz kisalt. Bence eski patron da bir garip yani seni niye yalan söylemeye zorluyor ki. Neyse sebebi söyle. Sonuçta rakip bir ajansa gideceksin herhalde kötü yönetimi hakkında rakiplere haber uçsun istemiyor
neyse, zaten ne diyeceğimi buldum. "kariyer planlarım doğrultusunda kendimi geliştirmem ve daha fazla şey öğrenebilmem için değişikliğe ihtiyacım vardı. çünkü bizim işimizde her yeni ekip, her yeni ajans ve her yeni müşteri, yeni şeyler öğrenmenin kapısını açıyor." deyip geçeceğim. eski patronumu da aradıklarında ne derse desin, kendisi bilir ama beni kötüleyeceğini düşünmüyorum. diyebileceği şey en fazla "son zamanlarda mutsuzdu ve verim alamaz olduk" olacaktır.
uzun yazdım ama kusura bakmayın.