Sizin işteki durumunuzu yani kısacası karşı tarafın sizden memnun olup olmadığını sorarlar .. işten neden ayrıldı diye sormazlarkusura bakmayın iş hayatında pek fazla deneyim sahibi değilim. belki o yüzdendir bu kadar irdelemiş olmam. peki genelde ne sormak için ararlar?
yani mesele memnun muydunuz, disiplinli ve düzenli miydi, işe zamanında gelir miydi, sorumluluk sahibi miydi, ekiple, müşteriyle diyaloğu nasıldı gibi şeylerse bunların hiçbirinde sorun yaşamadım açıkçası. sadece dediğim gibi, son zamanlardaki kargaşalar verimime yansıdı, hepsi bu. yani katlanamadığı için öğle aralarında ofisten kaçan bendim son zamanlarda.Sizin işteki durumunuzu yani kısacası karşı tarafın sizden memnun olup olmadığını sorarlar .. işten neden ayrıldı diye sormazlar
Neden ayrıldı diye sorarlar mutlaka.Sizin işteki durumunuzu yani kısacası karşı tarafın sizden memnun olup olmadığını sorarlar .. işten neden ayrıldı diye sormazlar
enteresan bir şekilde eski işverenim de "kimse aramıyor gerçi" demişti bu referans olaylarında... mutlaka neden ayrıldı ya da neden çıkarıldı diye sorar. amaan, daha fazla kasmayacağım açıkçası. akıl var mantık var yani bu sektörde 3-4 ayda bir iş değiştiren insan dolu. her şey herkese göre olmayabilir. kötü ya da sorunlu biri olsam 11 ay beni neden orada tutsunlar... bu kadar basit aslında.Neden ayrıldı diye sorarlar mutlaka.
Hayırlısı olsun.enteresan bir şekilde eski işverenim de "kimse aramıyor gerçi" demişti bu referans olaylarında... mutlaka neden ayrıldı ya da neden çıkarıldı diye sorar. amaan, daha fazla kasmayacağım açıkçası. akıl var mantık var yani bu sektörde 3-4 ayda bir iş değiştiren insan dolu. her şey herkese göre olmayabilir. kötü ya da sorunlu biri olsam 11 ay beni neden orada tutsunlar... bu kadar basit aslında.
mutlaka sormazlar işimden ötürü biliyorum soran var mıdır? elbette ki vardır ama arama amaçları o kişiyi iş ahlakını karşı tarafın memnun olup olmadığını sormak kişiyi sormakNeden ayrıldı diye sorarlar mutlaka.
onu da numarasını bırakacağınız kişiyi söyleyin sizi arayabilirler beni sorabilirler haberiniz olsun diyin. bazı firmalar aramıyor bile ama genel de arayan oluyor . lütfen bu kadar stres olmayınnnnnn iş görüşmesinde de rahat olun :)yani mesele memnun muydunuz, disiplinli ve düzenli miydi, işe zamanında gelir miydi, sorumluluk sahibi miydi, ekiple, müşteriyle diyaloğu nasıldı gibi şeylerse bunların hiçbirinde sorun yaşamadım açıkçası. sadece dediğim gibi, son zamanlardaki kargaşalar verimime yansıdı, hepsi bu. yani katlanamadığı için öğle aralarında ofisten kaçan bendim son zamanlarda.
ayrılırken söyledim zaten kendilerine, numaralarını yazmak için izin istedim, yazabilirsin dediler. yazarım o zaman arayabilirler dedim. şimdi yeniden kendileriyle iletişime geçmek istemiyorum açıkçası.onu da numarasını bırakacağınız kişiyi söyleyin sizi arayabilirler beni sorabilirler haberiniz olsun diyin. bazı firmalar aramıyor bile ama genel de arayan oluyor . lütfen bu kadar stres olmayınnnnnn iş görüşmesinde de rahat olun :)
doğruyu söyleyemem maalesef, o zaman eski iş yerimi karalamış olurum. ki bende de hata var, yok değil. insanları haddinden fazla kafama takıp gereksiz bir değer verdim maalesef insanlara... neyse. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?