Eski ilişkiler

Marion cotillard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
81
67
3
Merhaba arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum. Sevgiliye, nişanlıya veya eşe fark etmez hangisi olduğu ,eski ilişkileri ile ilgili soru sorunca aklında olmasa da o kişiyi aklına getirmiş olur muyuz? Yani onu düşünmeye başlar mı veya o kişiye karşı duyguları canlanır mi? Genelde insanlar ne olursa olsun üstünde durulmamasi gerektiğini söyler. Hatta bazı insanlar o eski sevgiliye döndüklerini de söylüyor sevdikleri insanların. Fikriniz nedir.

Adı üstünde "eski". Ne kadar adını duyarsa duysun hatta yuzunu görse bile duygular eskisi gibi olmaz. Tabi eğer "eskide" kaldıysa. Yok unutamamışsa, ilişki-duygular yarım kalmışsa, insan özler. Şimdi benim için bitmiş olan bi insanı sabahtan akşama yanımda konuşsalar umruma gelmez. Ama ilişkimiz yarım kalmışsa, kötü şekilde de ayrılmamışsak ufak bi burukluk illaki olur. Anılar canlanır filan. Yine geçti gitti der kapatırım konuyu hayatıma bakarım, çok etkilemez yani. Önemli olan hisler. Bitmişse sevgi, aynı odaya koysunlar farketmez.

Cok doğru Valla, insanlar diyor aklında yoksa da sokmuş olursun ona gitmek ister. Sonuçta gidiyorsa demek ki bitmemiş

Sorgulamadım va sorgulanmakta istemem. "Eski" kavramı konuşmaya bile değmemeli.. geriye dönük değil benimle birlikte ileriye dönük olan hayatı önemli

Yoo aklına sokmuş falan olmazsınız. Siz sordunuz diye mi dönecek? Eski eskidir. Ancak eskileri konuşmak yerine anı yaşamak, geleceğe odaklanmak gerek. Geçmiş geçmişte kalmıştır, ne gerek var

Yoo aklına sokmuş falan olmazsınız. Siz sordunuz diye mi dönecek? Eski eskidir. Ancak eskileri konuşmak yerine anı yaşamak, geleceğe odaklanmak gerek. Geçmiş geçmişte kalmıştır, ne gerek var
Kesinlikle diğer arkadaşların da dediği gibi aklına giriyorsa veya gidiyorsa zaten unutmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…