• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hayatımı özledim. Yanlızlık başa bela (cinsellik)

Buhayatbeni7bitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
74
53
3
32
Mrhaba canlar,

Başlıkta okudunuz gibi, şu aralar kendimi yapayalnız hissediyorum.
Öyle bir kaosun içindeyim ki. 1yaşındaki oğlum nerdeyse 1 sene sonra ilk defa babasını tekrardan görcek. Bu demek te oluyor ki eski eşimi tekrar görmek mecburiyetindeyim. 2 haftaya yakın bir zamanda istanbuldan yanımıza erzuruma gelicek ve ben günlerce bu yüzden uyku uyuyamiyorum. Nasıl geçicek nasil birbirimizle yine aynı ortamda buluncaz ve konuşcaz gibi bazen kurgu senaryolar geçiyor kafamdan.

Asıl sorun kendimi çok yanlız hissetmem. Gün içinde asıl çokta anlamiyorum zaman bir sekil geçiyor oğlumla. Sık sık dışarı çıkarız etkinlikler yaparız, ablamla arkadaşınla görüşürüm. Ama evde kapımı kapatdigim an eski hayatımı özlüyorum. Yanımda eşim olsun istiyorum beni desteklesin cocuğunla ilgilensin. Maddi manevî durumda destekçim olsun. Yanımda sırf dışarıda arkadaş değilde sanki yanımda eksikliği hissediyorum ve bu benim moralimi 100 den 0 düşürebiliyor saniyeler içinde. Moralim cok bozuk oturup ağladım oluyor şu aralar. 26 yaşında kadınım ve sıklıkla olmasada kendimi kadin gibi hissetmek istiyorum. Cinselik anlamda. Boşandığını 1 seneden fazla oldu ve ben bu hayatdan artik yoruldum. Sizden motive sözler bekliyorum kizlar.

Şimdi yazacağım da banlanmak istemiyorum.
Sadece yalnızlık cinsellikse o kolay, ben anlatmayayım yani.
Çoğu hanzoya 10 basar aletler var;)

Ama bir ses, nefes, ortak hayat ise derdiniz, daha bir durun ya gencecik kadınsınız.
Ayağınızı yerden kesecek bir değil, onlarcası olacaktır:)

Şimdi yazacağım da banlanmak istemiyorum.
Sadece yalnızlık cinsellikse o kolay, ben anlatmayayım yani.
Çoğu hanzoya 10 basar aletler var:KK66:

Ama bir ses, nefes, ortak hayat ise derdiniz, daha bir durun ya gencecik kadınsınız.
Ayağınızı yerden kesecek bir değil, onlarcası olacaktır:)
2. Versiyon desem. Daha cok duygusal anlamda yani düpedüz bir eş. Tabiki 1 sene henüz geçti herşey daha yerine oturmadı belkide ama insan özlüyor işte malesef.

Aynı evi paylaşmak zorunda mısınız?
illa eski eşinizle mi olmalı?
Başka birilerini hayatınıza alamıyor musunuz?
Ne biliyim genç kızlık cağımdan beri biz birlikteydik ve nedense başka birinle tanışacak olsamda kendimi geri çekiyorum, sanki ona ihanet edermiş gibi hissediyorum kendimi.

2. Versiyon desem. Daha cok duygusal anlamda yani düpedüz bir eş. Tabiki 1 sene henüz geçti herşey daha yerine oturmadı belkide ama insan özlüyor işte malesef.
Kirli çoraplar, deste deste ütüler, kv kp görümce elti, hizmet bekleyen atletli, bir elinde tv kumandası diğer elinde tlf olan ve horlayan bir tip düşünün😂
Kim ister yahu bunu?
Yani bu süreçte güzellikleri değil, evrenin kadına evlilik adı altında sokuşturduğu gizli işkenceleri düşünün de derin bir ohh çekin:)

Kirli çoraplar, deste deste ütüler, kv kp görümce elti, hizmet bekleyen atletli, bir elinde tv kumandası diğer elinde tlf olan ve horlayan bir tip düşünün😂
Kim ister yahu bunu?
Yani bu süreçte güzellikleri değil, evrenin kadına evlilik adı altında sokuşturduğu gizli işkenceleri düşünün de derin bir ohh çekin:)
Hahayy çok güldüm sen çok yaşa bacım. Ama benim eşim tam tersi ben çok dağınıkken o derli topluydu. Kendi işini kendi görürdü yani. Öyle hizmet beklemezdi hata ben yorgun oldum günler çayıma kadar o getirirdi önüme. Malesef piskolojik bir sorunu vardı ve aileler yüzünden birbirimizi çok kırdık. Ama şöyle bir geriye bakınca bana çok değer veriyordu keşke kimsenin lafına uymasaymışım diyorum. Ama iş işten geçti ve hayaler yarım kaldı

Uzun sürer canım bunu anlatmaya kalksam. Kendisinin piskolojik sorunları var ve aile dramı da olunca ortalık baya kopmuştu, ben çekip gitdim hiçbir şekilde bize ulaşmak istemeyince aylar sonra ben dava açtım.
Çocuğudamı merak etmedi? Böyle bir insandan ne bekliyorsunuz?

Hahayy çok güldüm sen çok yaşa bacım. Ama benim eşim tam tersi ben çok dağınıkken o derli topluydu. Kendi işini kendi görürdü yani. Öyle hizmet beklemezdi hata ben yorgun oldum günler çayıma kadar o getirirdi önüme. Malesef piskolojik bir sorunu vardı ve aileler yüzünden birbirimizi çok kırdık. Ama şöyle bir geriye bakınca bana çok değer veriyordu keşke kimsenin lafına uymasaymışım diyorum. Ama iş işten geçti ve hayaler yarım kaldı
Sen anlattığım gibi hayal et😂😂
Geneli bu yani ne yapayım şimdi, gelecekte olan da enderlerden değilse aha böyle olacak.
Psikolojik durum çok ciddi bir konu ve çocuğunuz da var.
İyi etmişsiniz, genceciksiniz yahu.
Daha neler neler olacak hayatta, fragman henüz bitti, merakla bekleyin valla geleceği:)

Çocuğudamı merak etmedi? Böyle bir insandan ne bekliyorsunuz?
Bana inat yaptı boşanacağımı öğrendi için görmek istemedi. Zaten en büyük hayal kırıklığı da bu olsa gerek. Oysa ki çok bekledik biz o bebeği ıkimizde çok istedik ilk başlarda zor görünüyordu.

Sen anlattığım gibi hayal et😂😂
Geneli bu yani ne yapayım şimdi, gelecekte olan da enderlerden değilse aha böyle olacak.
Psikolojik durum çok ciddi bir konu ve çocuğunuz da var.
İyi etmişsiniz, genceciksiniz yahu.
Daha neler neler olacak hayatta, fragman henüz bitti, merakla bekleyin valla geleceği:)
Inşallah bir an önce böyle mutlu olmayıda başarırım. Sonuçta sanırım önce oğlumla kendimi bir düzene sokmalıyım. Aman ışte gün yaklaştıkça elim ayam buz kesiyor bence bundan kaynaklı zaten bu düşünceler. Iyi geceler

Yazdıklarınız hala eski eşinize duygusal bir şeyler hissettiğinizi düşündürdü. Psikolojik olarak sorunu vardı demişsiniz, depresyondan mı çıkamadı şizofren gibi hikayeler mi kuruyordu? Çok özelse cevap vermeyebilirsiniz ama hala eski eşinize hisleriniz varsa yeni bir sayfa açamama sebebiniz bu olabilir. İnat uğruna boşanmış ve pişman gibisiniz. Sizi üzen olayları düşünürseniz neden ayrıldığınızı tekrar hatırlayıp kendinize hak verirsiniz.

Yaşınız da çok genç, tabiki hayatı paylaşacak birini istemeniz çok normal. Zamana bırakın eski eşinizle de cocuk görüşürken yanlarında olmak zorunda değilsiniz. Çocuğunu alıp görüşüp en son size getirsin . Fazla muhatap olmazsanız kötü de hissetmezsiniz.

Yeniden deneyin o zaman

1 sene gecmis artik, yeni bi iliski yeni bi ask bambaska biri icin zamaniniz gelmis. Kapatmayin kendinizi bu kadar.

Eşinizin sorunu çözülmeyecek bir şey mi? Bu önlemli. İkinci nokta da şu; cidden eski eşinize duygularınız mı var yoksa yalnız olduğunuz için mi böyle hissediyorsunuz? Eğer duygularınız yalnızlıktan değilse bence eşinizle tekrar deneyebilirsiniz.

Back