• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hanımlar nasıl bakıyormuş bebelere

Kesinlikle katiliyorum.
Benimki daha gözünü açmadan çıktı dışarı. Dışarı dediğim orman, park.
Iki yaşında daha avm görmedi.
Şimdi "orman kreşine" gidiyor. Yaz kiş dişarda. Eksi 10 derecede bile dişarda oynuyorlar.
Ne uyku sorunu var ne yeme sorunu. Turp gibi.
Maşallah 🧿 Eşim köy çocuğu, maşallah kolay kolay hasta olmaz. Ben şehirde olunca hemen hastalanırım. Önceleri çok sakınırdım. Babası "Sal şu çocukları, doğal büyüsünler, bağışıklık kazansın" dedi. Sizin de dediğiniz gibi, soğuk, toprak, ağaç vs. Hastalık sayısı düştü.

Oynarken kayısı ağacının dibine dökülmüş, topraklı elle onları yemiş 🤣 ama yetiştirdiklerimde zirai ilaç yok. Hepsi organik.

Orman kreşi nerde? Türkiye'de var mı acaba? Buralarda zor hele zor sanki.

Maşallah 🧿 Eşim köy çocuğu, maşallah kolay kolay hasta olmaz. Ben şehirde olunca hemen hastalanırım. Önceleri çok sakınırdım. Babası "Sal şu çocukları, doğal büyüsünler, bağışıklık kazansın" dedi. Sizin de dediğiniz gibi, soğuk, toprak, ağaç vs. Hastalık sayısı düştü.

Oynarken kayısı ağacının dibine dökülmüş, topraklı elle onları yemiş 🤣 ama yetiştirdiklerimde zirai ilaç yok. Hepsi organik.

Orman kreşi nerde? Türkiye'de var mı acaba? Buralarda zor hele zor sanki.

Almanyada orman kreşleri var ama burdada fazla yaygin değil.
Çocukların gelişimine faydali olduğuna inaniyorum. Toprakli kayısı yemesi paketli gidadan iyidir :)
Her anne kendi bilir ama ben şahsen saatlerce 4 duvar içine tikmam çocuğumu.
Orman kreşi mümkün olmasaydi kendim o ortamı sağlardim.

Back