Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra neden şeker hastası oluyo insanlar of offfBenim bebeğim 4 buçuk aylık. Yakın zamanda yaşı büyük insanlarla konuştum da tabi uyur onların ki teyzenin biri dedi ki ağzına tülbentle şeker verirdim sobanın kenarında kundakla saatlerce uyurdu emer emer uyurdu dedi , diğeri dedi ki verirdim nişasta bulamaç doyar uyurdu sesi çıkmazdı
Yani böyle büyümüşler şeker pirinç unu falan
Benim iki bebe biri bir buçuk yaşında diğeri 3 yaşında birde ablaları var ben napam ama iyi ki varlar kuzularım benim1.5 aylık bebeğim var sabah akşam dibindeyim
Eskiden bebekler çok mu usluymuş hem ev hem bağ bahçe işini yapıp hem de çocuk büyütmüşler
Bir de emzik olmadan ne yapıyorlarmış bunu çok merak ediyorum
1.5 aylık bebeğim var sabah akşam dibindeyim
Eskiden bebekler çok mu usluymuş hem ev hem bağ bahçe işini yapıp hem de çocuk büyütmüşler
Bir de emzik olmadan ne yapıyorlarmış bunu çok merak ediyorum
Uyumayıp sürekli ağlayınca mecburBeeeyle kız 1.5 aylık bebenin dibinde ne yapıyorsun ben 2 tane büyüttüm büyüyorlar merak etme
Kenevir otu veren varmış rahat uyusun ben de işlerimi yapayım diyeEskiler cocuklara bakmiyormusko kundak yapip yemek yedirip evde besikte birakio bahceye gidiyorlarmis sonra bebek orda agladimi aciktimi bakan yok aglayip aglayip uyuyorlardi artik analari nezaman gelip bakarlarsa ozaman ilgi goruyorlardi ogrenilmislik caresizlik yani yataga koyunca aglasanda gelen giden yokmus yani
Ablaları küçük annelik yapıyordurBenim iki bebe biri bir buçuk yaşında diğeri 3 yaşında birde ablaları var ben napam ama iyi ki varlar kuzularım benim