• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski evimden (Ruzgarimdan )

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
102
648
Diğer
$hr3097241-1[1].webpKizlar bu yeni sattigim evimden esyalarimin buyuk bir kismini henuz almadim yeni eve gecince insallah.

Burda giysi dolabi alan olmuyor cunku evlerde genlde gomme odalar olur giysilericin.salon takimi ve ikizlerimin yataklarini istikbalden almistim.2 sene one sube actilar buraya.umrim resimleri eklebilirim.

$glossy-gradient[1].webp

Son düzenleme:
sen şimdi bu güzelim evi sattın mı?nerde bu ev cok merak ettim dağ evi yayla falan mı dış görüntüsü süpermiş ..

$hr3097241-13[1].webp
$hr3097241-15[1].webp

bunlarda sonuncular evde cok esya olamdigini goruyorsunuz.Evi satisa koydugum icin bazi seyleri kaldirmistik odadaki halila bu dahil.

aslinda evde 3 tane azman erkek cocugu var.

ferah bir ev fazla yığıntı yok güzel temiz güle güle otur..baharatlık mıknatıslı mı ?nerden aldıysan begendim bunun gibi yer kaplamayan bi şey arıyorum da..

sen şimdi bu güzelim evi sattın mı?nerde bu ev cok merak ettim dağ evi yayla falan mı dış görüntüsü süpermiş ..

Caim aslinda ev ehrin gobeginde kucuk bir evdi.Cocuklar icin cok guvnli olmayan bir mahelle ve iyi okullari yoktu.Ben Texasta yasiyorum oyuzden arsalar burda cok buyuk.

ferah bir ev fazla yığıntı yok güzel temiz güle güle otur..baharatlık mıknatıslı mı ?nerden aldıysan begendim bunun gibi yer kaplamayan bi şey arıyorum da..[/QUOTE

Baharatligim ikea dan civilemistik dolaba cok kullanisli birsey.
Bende cok esyadan hoslanmiyorum ama sen birde garajimi gor butun dokuntu oyuncak ordaydi.

ev cok güzelmis, ilk kareden amerika oldugu o kadar belli oluyor ki...
cok degisik tarzi oluyor evlerin, hemen kendini belli ediyor.
yeni ev aldin mi peki?

teksas ha bayagı uzakmış..e her evin döküntüsü var hele de çocuk varsa ..yeni eve ne zaman geçeceksin yeni evin resimlerini bekliyoruz o zaman cabuk taşın ve fotoları çek ...

Kizlar benim ki 3 aylik 2 tasinma surecinden olusuyor.eski evimi ocak 15 te markete koyduk 25 subatta satis islemi oldu ki.Ev aninda satildi islemler uzun suruyor.
daha sonra apartmana tasindk ben esyalarimin cocgunu paket yaptim hic acmadim simdi nisan 15 gibi yeni evime kavusucam.
3 kucuk cocukla cok zor hersey iki defa tasinmak cok yoruldum .

Eski evinize göre yeni eviniz gerçekten saray yavrusu nedense yeni evinizi ben daha çok beğendim hem bahçe hem evin görünüşü herşeyi ile albenisi var ve aradaki fiyat farkı daha fazla eder gibi yeni evi çok ucuza almışsınız.. (:

Evet canim yeni ev bize cok ucuza geldi gibi.Hala ara o bolgedeki evlere bakiyoruz ayni fiyata gelen evler cok kotu durumda.
Zaten bankadan incelemeye gelen adam 35 senelik deilde 20 senelik gibi kullanilmis demis.icinde oturan hanim iyi bakmis.
Bu evin ucuz olmasinin bir sebebide merkeze daha uzak olmasi.ama benim alisik oldugum tum magzalar alisveris yerleri marketleri burdada mevcut ustelik surekli gidip geldigim bir bolge idi.

Eski mahellenin pahali olmasinin tek nedeni hani su meshur memorial herman hastaneleri varya oraya 10 dakika uzaklikta ve milyon dolar evler mevcut.
Ancak benim eski mahelle merkez oldugundan daha cok bolgeye kacak meksikalilar kaliyor kucuk meksika diyirlardi.
Okullarida cok kotu durumda.

Back
X