• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞLE YENİDEN EVLENMEK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yazmıştım boşananlar ikinci evliliği genelde ilk eşiyle yapıyormuş istatistiksel olarak en yüksek ikinci evlilik oranı bu şekilde diye, şaşıranlar olmuştu. Alın size örnek
Eee sonuç yani mutlu sonla mi bitiyormuş. Onun sonucu da var mı? Merak ettim. Ben hiç çevremde görmedim duymadım böyle birşeyi ama bu platformda bir kaç kişi de gördüm. Ama onlarda pişmanlıklarını dile getirmişti.

Eee sonuç yani mutlu sonla mi bitiyormuş. Onun sonucu da var mı? Merak ettim. Ben hiç çevremde görmedim duymadım böyle birşeyi ama bu platformda bir kaç kişi de gördüm. Ama onlarda pişmanlıklarını dile getirmişti.
O araştırılmamış bilmiyorum 🤨 benim de çevremde yok

Kimse boşanmak için evlenmiyor ama ne diyim yani buradakileri memnun etmek için? Benim sorduğum soruya cevap alayım lütfen vermeyecekseniz konumu takip etmenize gerek yok.
Konunuzu takip edip etmemek için sizden izin alacak değilim. Konu açıyorsanız yorumda geliyor haliyle. Siz hayatta daha kendinizi memnun etmeyi başaramamışsınız. Haliyle bizi memnun etmeniz zor zaten. 🙄 Merak etmeyin o yüzden.

Ben yazmıştım boşananlar ikinci evliliği genelde ilk eşiyle yapıyormuş istatistiksel olarak en yüksek ikinci evlilik oranı bu şekilde diye, şaşıranlar olmuştu. Alın size örnek
İnsanlar bir umut diye düşünüyor sanırım. Benim kuzenimde eski eşi ile evlendi. Çocukları yeniden barismasini çok istiyordu sonunda denemeye kadar verdiler. Annesinin anlattığına göre ultra mutlu da olamadı.

profil gizlinmiş eski konular görünsün istemiyor sanırım.
Aramada üyenin adını yazarsanız eski konuları çıkar. Forumda konular baki kalıyor. İnsanlar değişmez. Yaşayıp görsün.

Dünyadaki son erkek benim ilk kocam olsa, insanlığın nesli ikimize kalsa ben onla yeniden evlenmem. Mazoşistmiyim bana o kadar acı çektiren bir adamla yeniden evleneyim?

e tabi memnun olmadğın için ayrıldığın bir adamla tekrar evlenmek aynı hatayı yapmak çok saçma. neden yani?
bu konuda ben biraz katıyım. istediği kadar dönsün pişman olsun. arada çocuk da yok sanırım çocuk olunca çocuk için tekrar birleşilir. ama konularını bilmiyorum tabi.
Çocuk için bile olsa yeniden birleşmek bana saçma geliyor. Zaten arada çocuk varken bosanmışsın demek ki çocuk bile bir arada tutmaya yeterli olmamış. Sonrasında yeniden düzen kurulmuş, en başından olmuyorsa çocuğun düzenini tekrar tekrar bozmak olmaz.

Kimse boşanmak için evlenmiyor ama ne diyim yani buradakileri memnun etmek için? Benim sorduğum soruya cevap alayım lütfen vermeyecekseniz konumu takip etmenize gerek yok.
Konularını bilmiyorum ama genelde burdaki yorumları dinlemek faydalı oluyor. Ben sahsen boşandığım adamı almam, adam olup ailesine sahip çıksaydı. Şansımı başka birisi ile denerdim, aklını düzgün kullanınca mutlu olma şansının daha yüksek olduğuna inanıyorum...

Konularını bilmiyorum ama genelde burdaki yorumları dinlemek faydalı oluyor. Ben sahsen boşandığım adamı almam, adam olup ailesine sahip çıksaydı. Şansımı başka birisi ile denerdim, aklını düzgün kullanınca mutlu olma şansının daha yüksek olduğuna inanıyorum...
Artık hatalarından ders aldığını düşünüyorum yeniden denemek istiyor olmam bu yüzden. Yoksa bende aynı şeyleri yaşamak için dönecek değilim fakat inanıyorum eskisi gibi değil görüyorum.

Eski konunuzu bilmiyorum ama başlıktaki soru akıllı bir insanın yapacağı iş değil. Gidin madem gebe olmadığınıza dair kağıt alın evlenin

Artık hatalarından ders aldığını düşünüyorum yeniden denemek istiyor olmam bu yüzden. Yoksa bende aynı şeyleri yaşamak için dönecek değilim fakat inanıyorum eskisi gibi değil görüyorum.
Sonuç olarak hayat senin hayatın, konudan çıktığımız anda bizim için önemi kalmayacak. 38 yaşındayım; şahsi tecrübem insanlar kolay kolay değişmez, dikkatli olmakta acele etmemekte fayda var. Bir süre sevgili olarak görüşmeye devam et derim.

Aramada üyenin adını yazarsanız eski konuları çıkar. Forumda konular baki kalıyor. İnsanlar değişmez. Yaşayıp görsün.

Dünyadaki son erkek benim ilk kocam olsa, insanlığın nesli ikimize kalsa ben onla yeniden evlenmem. Mazoşistmiyim bana o kadar acı çektiren bir adamla yeniden evleneyim?
Eski konuyu sizin alıntınızdan okudum 🤗 "evlilik adamı değilim, hayal ettiğim evlilik bu değilmiş" sözü bana göre üzücü yıpratıcı cümleler.

İnsan sevmediği için boşanır ilk aklıma bu gelirdi benim.

Ve yeniden barışmak istiyorsa da ilk aklıma evlilikteki düzene (sıcak yemeği önüne konuyor, ütüsü yapılıyor, ev mis gibi temiz, en basiti yattığı yatağın bile haftalik tertemiz mis gibi kokulu yeni yıkanmış nevresimi seriliyor) alıştığı için evlenmek istiyor diye düşünür yine kabul edemezdim.

Teşekkür ederim konu zaten evlenmeye karar verdiğim değil bu süreçle ilgili ne yapabilirim diye. Bir kez boşandım o kadar zor değilmiş bir daha boşanırım anlaşamazsam.
Nasıl olsa eski eşiniz, resmi tarih gelene kadar beraber yaşayıp gözlemlemiş olursunuz.

Ne biliyim unutuluyor mu yaşananlar, özleniyor mu, nasıl bir duygudur…

İnsanlar bir umut diye düşünüyor sanırım. Benim kuzenimde eski eşi ile evlendi. Çocukları yeniden barismasini çok istiyordu sonunda denemeye kadar verdiler. Annesinin anlattığına göre ultra mutlu da olamadı.
Ultra mutlu olunmaz zaten. Sonuçta o derece mutluluk yaşatacak adam zaten boşanma aşamasına getirmez en başta

Ne biliyim unutuluyor mu yaşananlar, özleniyor mu, nasıl bir duygudur…
toksik ilişki bence. Ne seninle ne sensiz durumu.
Eski konuyu sizin alıntınızdan okudum 🤗 "evlilik adamı değilim, hayal ettiğim evlilik bu değilmiş" sözü bana göre üzücü yıpratıcı cümleler.

İnsan sevmediği için boşanır ilk aklıma bu gelirdi benim.

Ve yeniden barışmak istiyorsa da ilk aklıma evlilikteki düzene (sıcak yemeği önüne konuyor, ütüsü yapılıyor, ev mis gibi temiz, en basiti yattığı yatağın bile haftalik tertemiz mis gibi kokulu yeni yıkanmış nevresimi seriliyor) alıştığı için evlenmek istiyor diye düşünür yine kabul edemezdim.
Hayatlarının 7 senesi beraber geçmiş. Boşanalı 1 sene olmamış. İnsanların karakteri değişmez. Ne demişler “can çıkar, huy çıkmaz” Bir evlilikte boşanma en son çaredir. Ama başlık sahibi yine dener, yine boşanırım diyor. Zaten bu konuda tavsiye istememiş. Evleneceğim diyor. Hayırlısı olsun.

toksik ilişki bence. Ne seninle ne sensiz durumu.

Hayatlarının 7 senesi beraber geçmiş. Boşanalı 1 sene olmamış. İnsanların karakteri değişmez. Ne demişler “can çıkar, huy çıkmaz” Bir evlilikte boşanma en son çaredir. Ama başlık sahibi yine dener, yine boşanırım diyor. Zaten bu konuda tavsiye istememiş. Evleneceğim diyor. Hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim evet tavsiye istemiyorum ben zaten kararımı verdim en kötü ne yaşayabilirim kısmını zaten biliyorum yaşadım çünkü.

Anlaşamıyorduk arkadaşlarını daha önemli görüyordu vs.
Çünkü beklemek için bi sebep bulamıyoruz neden bekleyelim ki?
denenmisi denemek ikinizinde birbirinize olan zaaflarinizin tükenmedigini vs henüz sabir kovanizin dolmadigini gösterir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back