• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞLE YENİDEN EVLENMEK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşanmak nasıl zor değil ya boşanmak gayet zor bir süreç.
İlk boşanma ne kadar zor bilmem ama 2. Kez boşanma aynı adam olsa bile daha zor olur diye düşünüyorum. Ne gerek var ki? Sevgili gibi takılsın, baktı sonrasında birşeyler yoluna girmiş nikah yapar geçer. Ben bosanşam başka alternatiflere bakarım sanırım 😂 adamdan memnun değilim ki boşanmışım sonuçta?

İlk boşanma ne kadar zor bilmem ama 2. Kez boşanma aynı adam olsa bile daha zor olur diye düşünüyorum. Ne gerek var ki? Sevgili gibi takılsın, baktı sonrasında birşeyler yoluna girmiş nikah yapar geçer. Ben bosanşam başka alternatiflere bakarım sanırım 😂 adamdan memnun değilim ki boşanmışım sonuçta?
e tabi memnun olmadğın için ayrıldığın bir adamla tekrar evlenmek aynı hatayı yapmak çok saçma. neden yani?
bu konuda ben biraz katıyım. istediği kadar dönsün pişman olsun. arada çocuk da yok sanırım çocuk olunca çocuk için tekrar birleşilir. ama konularını bilmiyorum tabi.

Ben buradaki uyeler kadar kati degilim. Sizin karariniz, kimsenin haddine degil alay eder gibi yorum yapmak. Herkesin bir tecrubesi var tabi ki ama herkes farkli. Belki de gercekten degismis, ders almissinizdir ikiniz de. Ilk evlendiginizde yaslariniz kucukse hatalar yapmis olabilirsiniz. Mutlu olacaginiza inandiysaniz kimseyi dinlemeyin. Siddet, aldatma yoksa seviyorsaniz ikinci sansi verin. Ama acelenizin nedenini anlamadim. Bu zamani degerlendirin iste ne guzel. Gercekten tekrar evlenecek olgunlukta olup olmadiginizi gozlemleyin. Sanirim sebebi maddiyat? Iki kira odemek istemiyor olabilirsiniz (bu yuzden yangindan mal kacirir gibi evleneni gordun). Ama bence acele etmeyin. Varsin birkac ay daha kira odeyin ama emin olun.
Teşekkür ederim ben zaten yeniden evlenmek istememle alakalı bi şey sormadım sadece bu süreci nasıl kısaltırız dedim ama arkadaşlar sorduğum şey hariç her şeye cevap verdiler.

Mahkemenin kalemine gittim hakimle konuşmak istediğimi söyledim hakimin odasında aynı adamla evlenmek istiyorum iddet muddetini kaldırır mısınız dedim tamam dedi yazı verdi. O yazıyı nikah dairesinde gün alırken ekledim dosyaya. Nikah memuru o yazıyı okudu onay verdi nikahımi kiydi

Ahahahah değil mi ya bencede. Hem zaten adamın hatası yüzünden boşanma olmuş. Az bi süründürsün. 300 gün ne ki? Ben olsam ozamana kadar tamamen sevgili gibi takılırdım. Tripler nazlar ohhh mis gibi. Akşama da evine gitsin banane.

Mahkemenin kalemine gittim hakimle konuşmak istediğimi söyledim hakimin odasında aynı adamla evlenmek istiyorum iddet muddetini kaldırır mısınız dedim tamam dedi yazı verdi. O yazıyı nikah dairesinde gün alırken ekledim dosyaya. Nikah memuru o yazıyı okudu onay verdi nikahımi kiydi
Sizde mi ikinci kere aynı adamla evlendiniz?

Daha önce eski eşimle yeniden evlensem mi diye bir konu açmıştım. Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim biz yeniden evlenmeye karar verdik. Eski eşimin hatalarından ders aldığını düşünüyorum ve bu kez farklı olacağını hissediyorum. Yeniden denemek istiyorum ama şimdi sorunum başka bir şey.
Eski eşiniz bile olsa evlenmek için 300 gün iddet müddet süresi olarak beklenmesi gerekiyor dedi belediye bize. Eğer hemen evlenmek istiyorsak mahkeme kararı gerekiyormuş. Biz daha önce avukata sorduğumuzda eski eş ile evlendiğinizde bu karara gerek yok demişti.
Şimdi nasıl bir yol izleyebiliriz? Belki çevrenizde yaşamış olan ya da farklı bir fikri olan avukat arkadaşlar vardır diye soruyorum. Temmuzda boşanmamış olmamıza rağmen kararın onaylanma tarihi 11.09 olarak görünüyor. Bizde bu kadar beklemek istemediğimiz içim en kısa sürede halletmek istiyoruz.
Ben iddet müddeti kaldırmak için dava açmıştım, 1 hafta kadar bir sürede halletmiştik. Hakimin kalemiyle de görüşmüştük. Tabi ben korkunç bir hata yapıp eski eşimle evlenmedim, çok şükür normal düzgün biriyle evlendim o ayrı.

Resmi nikah kıymadan deneyin. Yine olmazsa yine boşanırim demişsiniz ama iki kere boşanmış olmanın sosyolojik etkisi ile bir kere boşanmış olmanın bakış açısı toplumumuzda bir değil. Bir sonraki bosanmanin faturası sizi daha kötü etkileyebilir .

Ahahahah değil mi ya bencede. Hem zaten adamın hatası yüzünden boşanma olmuş. Az bi süründürsün. 300 gün ne ki? Ben olsam ozamana kadar tamamen sevgili gibi takılırdım. Tripler nazlar ohhh mis gibi. Akşama da evine gitsin banane.
Aynen valla, canın isteyince gez toz seviş, canın sıkıldı yolla evine 😂 yemegi, ütüsü, temizliği kaprisi yok, misss gibi. Ama evlilik ölümüne şart bizde... illa o sefillige depar ata ata gidilecek, sonrası coşan hormonlar sonucu çocuk ve problem problem.

Aynen valla, canın isteyince gez toz seviş, canın sıkıldı yolla evine 😂 yemegi, ütüsü, temizliği kaprisi yok, misss gibi. Ama evlilik ölümüne şart bizde... illa o sefillige depar ata ata gidilecek, sonrası coşan hormonlar sonucu çocuk ve problem problem.
Ay yok ben sevişmezdim kudurturdum öyle biriyse kocam kurban olsun bana yahu. Biraz fazla naz yaparım buna sevişmemekde dahil bakalım sabır konusunda gelişme var mı 😂 tabi bu sadece sevişmek değil her konuda naz niyaz. Burnundan getirmem gerek.

Ya birde 300 gün 1 yıl bile değil 😂 dayanıversinler. Hem belki adamın yine bu süreçte bi falsosu çıkarsa. Bu ne gözü karalık (konu sahibi için diyorum)

Burda eski bir üye vardı, karincakadin sanırım nicki. Eski eşle evlenmeyi narkozsuz ameliyat olmaya benzetmişti. O mesajını hiç unutmadım nedense...
Ya evet ne güzel benzetme vallahi. Bende cesaret edemezdim heralde ya büyük konuşmayalım ama çok tuhaf geldi bu durum bana. Sevgililikle bir tutulmamali evlilik

Ben yazmıştım boşananlar ikinci evliliği genelde ilk eşiyle yapıyormuş istatistiksel olarak en yüksek ikinci evlilik oranı bu şekilde diye, şaşıranlar olmuştu. Alın size örnek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back