Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Bu ne basitlik erkeklerin soyu tükendi de bitek elde bu adammı kaldı ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Büyük ihtimal boşanma sebebinizde güvensizlikti barıştığınızda bikaç zaman sonra aynı sorunların daha fazlasını yaşarsın ve bukez etrafın yakın çevren kendi düşen ağlamaz der bi yıkımda ordan gelir. Yanlışın neresinden dönersen kardır o yüzden aranızdaki ortak bağ harici görüşmesen daha sağlıklı.Sorunun cevabıda o seni, eskisini ve bundan sonra kimi ayarlayabilirse hepinizi sevicek ama kim yakalarsa sevmedim sevseydim karım yapardım dicek keşke birinin ona yavv he canım hee deme şansı olsaydı
Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Eskden karisiyken simdi eski esinizin yasam kocu mu olmaya calisiyorusunuz.Bosandiktan sonra neden baska birinin fotosu atilir,Sen onu sevmissin diyerek neden yorum yapilir,birde adam ikinizi gorusturmek istemis.Gordugum en gereksiz ve yersiz dialog buydu.Ne anlami ne de baglami var bana gore.
Yazık valla, kendini ezdiren, gurursuzca bir yaşamı göze alan, zamanında sizden ayrılmış 3 sene sonra tekme yiyince geri dönen, ve sizde bir erkeğim ağzına bakan zavallısınız