Eski eşimle barıştım ama korkuyorum

Aldatma,hor gorme, siddet sonrasi tekrar barisma... Dustan sonra kirli kulodu tekrar giymeye benzettim ben. Sizin icinize sindiyse biz ne diyebiliriz ki.

Yok canım ne hatası, iyi yapmışsınız. Hatta sevgilisini de getirsin hep beraber yaşayın dayağı da beraber yersiniz yoldaş olur size. Her gün birinizle halvet yapar kocişkonuz.

Henüz boşanmamıştık o da etkili oldu biraz
Bu daha kötü henüz bosanmamjsken sevgili yapmıs adam 1 yıl boyunca neler yasamıslar neler sonra sizle barısıyor.bosanmıs olsanız esinz sevgili yapsa tamam sizi ilgilendirmez derdik ama adam daha bosanmamısken hazır sen yokken özgürce doya doya ilişkiler yasamıs valla . Asla midem almaz onu.hele cocuklarım önünde beni dövecek ve cocugum bunlara sahit olacak vah vah. yok valla aklı olan bir anne asıl cocukları için bu adamla barısmazdı

Sana deli gibi aşık , aşık olmasa niye geri dönsün. Zaten başkaları varmış hayatında. Şiddet ve hor görme de hep aşırı sevmekten oluyo , yersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…