Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski eşimle barıştım ama korkuyorum
- Konu Sahibi zorolsada
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eski eş eski eşile barıştım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Aldatma, hor gorme ve siddet karsisinda bosandiniz. Buraya kadar cok dogru ve anlasilir adimlar olmus. Cocuklar icin barismisiniz ya cocuklar ne dedi? Anne biz senin aldatilmani, hor gorulmeni ve siddeti ozledik mi dediler?
- 15 Mart 2019
- 1.276
- 4.070
- 133
Yargılamak istemiyorum, çocuk olunca karar vermek gerçekten çok zor oluyor. Maddi imkanlarınız nasıl, Çalışıyormusunuz?
Ah ah, çok üzüldüm adınıza, lütfen dikkat edin üçüncüye hamile falan kalmayın.
Size tavsiyem smear ve hpv testi yaptırın…
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Ah ah, çok üzüldüm adınıza, lütfen dikkat edin üçüncüye hamile falan kalmayın.
Size tavsiyem smear ve hpv testi yaptırın…
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
2 hesap daha acsanda ayni icerigi farkli basliklar altinda paylassanda milletin dusuncesi degismiyor iste.
Senin icini ferahlatacak,iyi yapmissin diyecek, kocandir doverde severde aldatirda diyebilecek bir zihniyet yok sanki bu forumda.
Gerci su konu benim gozume artik pek inandirici gelmiyor.Adami koynuna aldinda,yedigi dayagi hazmettinde,sevgilisine seni anlatmayinca mi problem oldu..Canim Mekanin sahibi zaten sendin.
Ne gunlere kaldik..
Senin icini ferahlatacak,iyi yapmissin diyecek, kocandir doverde severde aldatirda diyebilecek bir zihniyet yok sanki bu forumda.
Gerci su konu benim gozume artik pek inandirici gelmiyor.Adami koynuna aldinda,yedigi dayagi hazmettinde,sevgilisine seni anlatmayinca mi problem oldu..Canim Mekanin sahibi zaten sendin.
Ne gunlere kaldik..
- 20 Aralık 2021
- 725
- 3.437
- 28
- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
Az önce okuduğum bi konunun diğer tarafı sizsiniz galiba. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşının eski kocasıyla barıştığını vs söylemişti. Konu içeriği aynıMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
1-) çocuklar için barışmadın yeme bizi özellikle kendini yeme, hiç bir cocuk anamız aldatılsın dövülsün yeter ki babamızla barışsın demez pek ala ayrılıp yine çocukları gösterebilirdin çocukları düşünüyorsan
2-) sevgilisi terkedince geri dönen bir herifle yatağa girmek hoşuna gitmiş belli ki garip fantezilerin olduğunu düşünüyorum
3-) sürekli aldatılmışsın bi an önce hpv testi yaptır, aids bile bulaştırabilir bu herif
4-) 3 saat ütü woww kim affetmez ki bunu, olur da ilerde kocamı aldatırsam 3 saat ütü yapayım aşk herşeyi affediyor demek ki
2-) sevgilisi terkedince geri dönen bir herifle yatağa girmek hoşuna gitmiş belli ki garip fantezilerin olduğunu düşünüyorum
3-) sürekli aldatılmışsın bi an önce hpv testi yaptır, aids bile bulaştırabilir bu herif
4-) 3 saat ütü woww kim affetmez ki bunu, olur da ilerde kocamı aldatırsam 3 saat ütü yapayım aşk herşeyi affediyor demek ki
- 17 Şubat 2022
- 176
- 219
- 23
- 28
Ya adam zaten hemen. Bir sevgili bulmuş aldatmış sizi dövmüş bide üzerine barışın bide birlikte olun valla Allah akıl fikir versin size iyi davranır tabi en ufak sorun da da görelim iyimi değil miMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
- 17 Şubat 2022
- 176
- 219
- 23
- 28
Bende o konuyu okudum ama bu konuya benzemiyor cnku kadın kardeşiyle sevgili burdaki kadin sevgilisi yok adamın sevgilisi varmışAz önce okuduğum bi konunun diğer tarafı sizsiniz galiba. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşının eski kocasıyla barıştığını vs söylemişti. Konu içeriği aynı
- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
Kadın ona değinmemiş ki sevgilim yok demiyorBende o konuyu okudum ama bu konuya benzemiyor cnku kadın kardeşiyle sevgili burdaki kadin sevgilisi yok adamın sevgilisi varmış
- 17 Şubat 2022
- 176
- 219
- 23
- 28
Onuda yazardı diye düşündüm herşeyi yazmış resmi olarak da boşanmamislar zaten eski eş yazmış amaKadın ona değinmemiş ki sevgilim yok demiyor
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.674
- 548
Erkek olmak hakikaten harika bir şey. Aldattı, dövdü, beğenmedi, değer vermedi, ama 3 saat ütü yaptı diye bağrına basıyor karısı, heyecanlı heyecanlı da anlatıyor sağda solda falan. Hofff. Yanlış yerde yanlış zamanda yanlış cinsiyet ile doğmuşuz vay anasını.
Siz istediniz diye ayrılmadı o kadından, o kadın sizin kadar kahrını çekmez, astarı yüzünden pahalıya gelir onun, o yüzden ayrıldı. Evde yemeğini yapan, donunu yıkayan, üçle beşle kanaat eden karısı varken neden arada tatlı kaçamaklar yapmak varken, nafaka + tazminat bi yerlerine girerek boşansın ki? Akıllı adam.
Siz bi ev araba falan isteyin, bakın o zaman da ütü yapıyor mu? Yapıyorsa tamamım ben.
Siz istediniz diye ayrılmadı o kadından, o kadın sizin kadar kahrını çekmez, astarı yüzünden pahalıya gelir onun, o yüzden ayrıldı. Evde yemeğini yapan, donunu yıkayan, üçle beşle kanaat eden karısı varken neden arada tatlı kaçamaklar yapmak varken, nafaka + tazminat bi yerlerine girerek boşansın ki? Akıllı adam.
Siz bi ev araba falan isteyin, bakın o zaman da ütü yapıyor mu? Yapıyorsa tamamım ben.
- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
Şiddet bile var ama siz çocuklarınız için barışıyorsunuz. Gerçekten yorum yapamıyorum artık.Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Özünde iyi biri belli ki. Barışmakla en doğrusunu yapmışsınız. Adamın içinde kalmıştır ir kaç kere daha aldatır sizi arada bir de döver böyle mutlu mutlu yaşarsınız. Tam mutlu aile saadetiMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
- 14 Kasım 2021
- 40
- 23
- 3
- 35
Bu adamla siz yasadiniz hatta siz boşadınız. Hayat bazen bile bile kabul ettiriyor bize bazı şeyleri . Çocuklar için vs değil . Siz yeniden değer görmek istiyorsunuz aynı adam tarafından çünkü bu kadın onun eseri. Burda ahkam kesen yorumlara bakmayın . Yeniden kırılmayı göze alıyorsanız ya da yeterince cesaretiniz yoksa yeniden oynarsınız bu kumarı hayat sizin karar sizin sonuçta üzülecek de yine siz olursunuz en fazla .hakkınızda hayırlısı olsun