Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Az önce okuduğum bi konunun diğer tarafı sizsiniz galiba. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşının eski kocasıyla barıştığını vs söylemişti. Konu içeriği aynıMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Ya adam zaten hemen. Bir sevgili bulmuş aldatmış sizi dövmüş bide üzerine barışın bide birlikte olun valla Allah akıl fikir versin size iyi davranır tabi en ufak sorun da da görelim iyimi değil miMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Bende o konuyu okudum ama bu konuya benzemiyor cnku kadın kardeşiyle sevgili burdaki kadin sevgilisi yok adamın sevgilisi varmışAz önce okuduğum bi konunun diğer tarafı sizsiniz galiba. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşının eski kocasıyla barıştığını vs söylemişti. Konu içeriği aynı
Kadın ona değinmemiş ki sevgilim yok demiyorBende o konuyu okudum ama bu konuya benzemiyor cnku kadın kardeşiyle sevgili burdaki kadin sevgilisi yok adamın sevgilisi varmış
Onuda yazardı diye düşündüm herşeyi yazmış resmi olarak da boşanmamislar zaten eski eş yazmış amaKadın ona değinmemiş ki sevgilim yok demiyor
Şiddet bile var ama siz çocuklarınız için barışıyorsunuz. Gerçekten yorum yapamıyorum artık.Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Özünde iyi biri belli ki. Barışmakla en doğrusunu yapmışsınız. Adamın içinde kalmıştır ir kaç kere daha aldatır sizi arada bir de döver böyle mutlu mutlu yaşarsınız. Tam mutlu aile saadetiMerhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?