• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimle barıştım ama korkuyorum

Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.
Aldatma,hor gorme, siddet sonrasi tekrar barisma... Dustan sonra kirli kulodu tekrar giymeye benzettim ben. Sizin icinize sindiyse biz ne diyebiliriz ki.

Merhaba kızlar. Eşimle ayrılalı bir yıl olmuştu. 10 gün önce barıştık. Ayrılma nedenlerimiz aldatma, hor görme ve ne yazıkki şiddet vardı bir kaç defa. İki çocuğumuz var bir 3 yaşında biri 6 yaşında. Onlar için barışmaya karar verdim. Başlangıçta biraz sorun çıktı sevgilisinin olduğunu ama ayrıldığını söyledi sonra öğrendimki ayrılmış ama ona benimle barıştığını söylememiş. Çok yalvardı bitti diye inandım ve barıştık. Şimdilik çok iyi davranıyor. Geçen gün 3 saat boyu ca ütü yaptı evde. Çocuklarla çok ilgili benimlede ilgileniyor. Birlikte olduk ama ben çok istekli değilim. Yine aynı sonu yaşarım diye korkuyorum. Yine bir hatamı yaptım. Yoksa düzelirmiyiz.

Yok canım ne hatası, iyi yapmışsınız. Hatta sevgilisini de getirsin hep beraber yaşayın dayağı da beraber yersiniz yoldaş olur size. Her gün birinizle halvet yapar kocişkonuz.

Henüz boşanmamıştık o da etkili oldu biraz
Bu daha kötü henüz bosanmamjsken sevgili yapmıs adam 1 yıl boyunca neler yasamıslar neler sonra sizle barısıyor.bosanmıs olsanız esinz sevgili yapsa tamam sizi ilgilendirmez derdik ama adam daha bosanmamısken hazır sen yokken özgürce doya doya ilişkiler yasamıs valla . Asla midem almaz onu.hele cocuklarım önünde beni dövecek ve cocugum bunlara sahit olacak vah vah. yok valla aklı olan bir anne asıl cocukları için bu adamla barısmazdı

Sana deli gibi aşık , aşık olmasa niye geri dönsün. Zaten başkaları varmış hayatında. Şiddet ve hor görme de hep aşırı sevmekten oluyo , yersen

Back