eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Cok guzel ifade etmişsin aynen onu diyorum. Kırık mı bu hani bakiyim biseyin yok ya diyecegin tek seferde. Enteresan. Normalde o doktorun da rapor tutup savcılığa bildirmesi lazım en azından annesine siz bununla ilgili bi sikayette bulundunuz mu diye sormasi lazimdi travma yokmus hadi gidin diyecegine.

Kaldi ki zaten istismarin sonuclarinin sencesi bencesi olmamasi adina hukuki olarak istismara ugrayan cocugun psikolojisinin bozulmus olduğu varsayimi esas alinir. Ayseninki bozulmus Fatmaninki bozulmamis Fatmayi taciz edenin sucu yoktur mu diycez burda ispatlanmasi gereken sey cocugun bu istismara ugrayip ugramadigi. Ugradigina eminse zaten raporu tutmaliydi. Ve emniyete savciliga vs bildirmeliydi.
Buraya resim atabilsem bi raporları falan

Ucimle görüştük avukat verdiler psikolok ta aşabilirmişim bu babanım getirdiği ilk kadın değil bi dunya kadın var hatta biri eski eşimden ayrılınca ben buldu eski kocan uyuşturucu kullanuyo çocuğun yanında gönderme bile dedi kızınses kayıtları mesajları hala duruyor telefonumda
Ve siz bunlara rağmen 5 yaşındaki kızınızı 2 aylığına o adamın yanina mi gönderdiniz? Sakın yanlış anlamayın eleştirmek değil derdim,okuyunca inanin çok üzüldüm ama 5 yaşındaki kız çocuğunu 2 aylığına göndermenizi zaten algılayamadım,bu sürede hiç mi görüşmediniz çocukla,babaannesinin yaninda sandım demiştiniz. Benim çocuğum yok ama inanın düşünemiyorum,küçücük çocuğum olacak ve 2 ay nerde nasıl kaldığını döndüğünde öğrenicem,aklım almıyor.. lütfen bir daha göndermeyin o çocuğu,bi ömür unutamayacağı tramvalara sebep olmasinlar.

Ve siz bunlara rağmen 5 yaşındaki kızınızı 2 aylığına o adamın yanina mi gönderdiniz? Sakın yanlış anlamayın eleştirmek değil derdim,okuyunca inanin çok üzüldüm ama 5 yaşındaki kız çocuğunu 2 aylığına göndermenizi zaten algılayamadım,bu sürede hiç mi görüşmediniz çocukla,babaannesinin yaninda sandım demiştiniz. Benim çocuğum yok ama inanın düşünemiyorum,küçücük çocuğum olacak ve 2 ay nerde nasıl kaldığını döndüğünde öğrenicem,aklım almıyor.. lütfen bir daha göndermeyin o çocuğu,bi ömür unutamayacağı tramvalara sebep olmasinlar.
Yok olaydan önce olayın olduğu tarih o iki ay

X