eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Nasıl bi dilekce yazmalıyım bilmiyorum 😞
Onu avukatla kararlaştırmanız lazım, böyle (afedersiniz suçlama niyetiyle demiyorum ama) ucuza kaçar gibi buradan bilgi toplamaya çalışırsanız yanlış bilgi ile hareket ederseniz. Durumunuzu en ikna edici biçimde ve kanuna uygun şekilde ifade etmek için bilgiye ihtiyacınız.

Onu avukatla kararlaştırmanız lazım, böyle (afedersiniz suçlama niyetiyle demiyorum ama) ucuza kaçar gibi buradan bilgi toplamaya çalışırsanız yanlış bilgi ile hareket ederseniz. Durumunuzu en ikna edici biçimde ve kanuna uygun şekilde ifade etmek için bilgiye ihtiyacınız.
Anladım teşekkür ederim 🙏

Baba ve çocuğun ilişkisininin kısıtlanmasına dair ek karar talep edin davanın görüldüğü mahkemeden mahkeme bu kararı verecektir.
Onun dışında yine 6284 sayılı kanun kapsamında baba ve çocuk ilişkisinin kısıtlanması için uzaklaştırma talep edin savcılığa dilekçe yazarak. Uzaklaştırma kararı verilecektir. Kararı icra dosyasına sunun.
Dilekçeyi kendiniz yazmayın arzuhalciye yazdırmayın mutlaka avukat yazsın

çocuğu cinsel istismara uğramış vatandaş bile avukata verilecek parayı lüzumsuz görüp forumlarda orada burada cevap aramay çalışıyor. Çok enteresan. Avukat arkadaşlar Allah yardımcınız olsun insanların ödü kopuyor avukata para veririm diye

çocuğu cinsel istismara uğramış vatandaş bile avukata verilecek parayı lüzumsuz görüp forumlarda orada burada cevap aramay çalışıyor. Çok enteresan. Avukat arkadaşlar Allah yardımcınız olsun insanların ödü kopuyor avukata para veririm diye

Öyle demeyelim belki konu sahibesinin bütçesi yeterli değildir ... bütçesi olanlar durmuyor avukat buluyor genelde:110:

Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
Dava açarsanız çocuk izleme merkezinde pedagog eşliğinde kızınızın ifadesi alınır, mental muayenesi yapılır. Çıkacak olan rapor kanıt niteliğindedir.

Çocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyor
Çok yanlış anlatıyorsunuz kızım eski eşimin yeni eşi tarafindan cinsel istismara uğradığı demek çok farklı bişey bende kadin kızınıza bişey yaptı sandım . Şu şekilde anlatmanız lazım eski eşim ve yeni eşi evladımin yanında cinsel birliktelik yaşayarak kızıma travma yaşatmışlar demen gerekiyor. Senin anlattigin şekilde sadece kadına yuklenilmis oluyor her ikiside aynı hatada

Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
Eski eşinizin yeni eşi kadın olmuyor mu ? Eee siz kadınsanız eski eşiniz erkek.erkeğin eşi kadın.kadın mı kızınıza cinsel istismarda bulundu yani?

Sosyal hizmetlerden görevli eşliğinde görüş olabiliyordu, avukatınızla konuşsanız bu şekilde görüştürseler?
Babası cinsel istismar iddiasına ne diyor?

Baba ve çocuğun ilişkisininin kısıtlanmasına dair ek karar talep edin davanın görüldüğü mahkemeden mahkeme bu kararı verecektir.
Onun dışında yine 6284 sayılı kanun kapsamında baba ve çocuk ilişkisinin kısıtlanması için uzaklaştırma talep edin savcılığa dilekçe yazarak. Uzaklaştırma kararı verilecektir. Kararı icra dosyasına sunun.
Dilekçeyi kendiniz yazmayın arzuhalciye yazdırmayın mutlaka avukat yazsın
Avukatta aynısını söyledi

Çok yanlış anlatıyorsunuz kızım eski eşimin yeni eşi tarafindan cinsel istismara uğradığı demek çok farklı bişey bende kadin kızınıza bişey yaptı sandım . Şu şekilde anlatmanız lazım eski eşim ve yeni eşi evladımin yanında cinsel birliktelik yaşayarak kızıma travma yaşatmışlar demen gerekiyor. Senin anlattigin şekilde sadece kadına yuklenilmis oluyor her ikiside aynı hatada
Sadece cinsel birliktelik yok kızımın genetal bölgelerinin resimlerini cekmiş

Mutlaka dava etmelisiniz ikisini de, burdan okuyanlara yanlış fikirler vermek istemem ama ben olsam o ikisini bulup çoktan toprağa dik gömmüştüm.

Sosyal hizmetlerden görevli eşliğinde görüş olabiliyordu, avukatınızla konuşsanız bu şekilde görüştürseler?
Babası cinsel istismar iddiasına ne diyor?
İnanmıyor sen çocuğu öğretiyorsun diyor çocuk izlem merkezinde dinlendi kızım rapor yazıldı 3 tane ayrı ayrı pedegog dinledi illaki biri işinin ehliymiştir örğetirme olsa anlaşırdı ki öyle birşey yoj

Mutlaka dava etmelisiniz ikisini de, burdan okuyanlara yanlış fikirler vermek istemem ama ben olsam o ikisini bulup çoktan toprağa dik gömmüştüm.
Beni mahkeme çıkışı darp etmeye çalıştılar kızımın gözünün önünde suçsuzken suçlu durumuna düşmemek için bir bir şey yapmadım ama kızımı alırlarsa yeminim olsun beni hiç bi savcı hakim tutamaz

Yahu bu kadar hassas bir durum var siz burdan bilgi istiyorsunuz neden uzaklaştırma almadınız zamanında ?? Avukata neden söylemediniz ? Burda biz ne bilgi verebiliriz yazık günah çocuğunuza . Gerekirse vermeyin çocuğunuzu oyalayin adamı karar çıkana kadar ki uzaklaştırma kararı hızlı alınıyor . Dişli bir avukat bulun bilezigini sat ne bileyim evdeki çamaşır makinesini sat bir avukat tut

Istismar icin dava actiginizda neden uzaklastirma almaya calismadiniz ki? Kizimin genital bolgesini cekmis diyorsunuz ustelik. Ortada bu kadar ciddi bir konu varken mutlaka avukatla ilerleyin. Simdi mahkrmeye basvursaniz icra durur mu bilmiyorum ama cocugu almaya geldiklerinde dava dilekcenizi vs gosterin, vermeyin cocugu.

X