- 19 Mayıs 2020
- 46.580
- 208.723
- 548
Estetik deme Musko kızıyo.Valla saçımın dibi bile gelmiş, ama sizlere gülmekten de kaz ayağı çizgilerim oluştu botox paklar artık beni
Ayyyyy çok özür dilerim (kısık sesle soyledim)Estetik deme Musko kızıyo.
Sakinlemisti ne güzel, geldin şimdi tüy diktin.. Geri gelince intikamını alacak gardını al lütfenmusakkak sana kötü bir haber vereyim.
Bir tanıdığımız eşini aldattı. 2 çocuğu vardı . Eşinden boşandı ve o kadınla evlendi.
Ailesi mirastan reddetmeye kalktı , konuşmadılar , tamamen siliyoruz dediler.
Sonra kadın hamile kaldı ve bir kızları oldu .
Peki ne oldu sonunda biliyor musun ?
Adamın ailesi el üstünde tutuyorlar şimdi kadını da torunlarını da .
Senin kayınvaliden de muhtemelen sırf sen arıza çıkarma diye seninle öyle konuşuyordur , avutuyordur seni.
EyvahhhhhhSakinlemisti ne güzel, geldin şimdi tüy diktin.. Geri gelince intikamını alacak gardını al lütfen
Ay özet geçmek bile çok zor şuan, ben yaşlı kadinimEyvahhhhhh
Bir özet geçin neler oldu ?
Şimdi ben Büşra yi bilmiyorum desem, özet geç demeyeceğim ama. İnan ki muso beni çok yaslandirdi, başka muso çekememya bişi dicem büşra daha eğlenceliydimusodan bıktım azcık
Musakka hiç sabah programı izlemiyormusun?Dullar daha pahalıya gidiyor.Ev istiyorlar,maaşı iyi olsun istiyorlar,bir dolu altın istiyorlar.Siz bedavaya gitmişsiniz gibi.Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Özet qynisi en son cümlesi ben vermem de verirsem bakmak zorundaEyvahhhhhh
Bir özet geçin neler oldu ?
Muso ödesin botoxunuValla saçımın dibi bile gelmiş, ama sizlere gülmekten de kaz ayağı çizgilerim oluştu botox paklar artık beni
Yok kuzum ödetmem ben kimseciklere, bi de kızar haram eder, patlasın mi botoxumMuso ödesin botoxunuhayatında ilk defa birşey ödemiş olur
Musonun haramı tutsaydı yengenin yerinde yeller esiyor olurdu dert etme sen onuYok kuzum ödetmem ben kimseciklere, bi de kızar haram eder, patlasın mi botoxum
Kendi sigara parasını ödüyormuş ya.Muso ödesin botoxunuhayatında ilk defa birşey ödemiş olur
çocuğunuz kardeşi olacağını duyunca psikolojisinin bozulmasının sebebi siz annesisiniz bence çocukların yanında her şey konuşulmaz çünkü çok iyi dinleyicilerdir oyun oynarken bile ortamı dinleyebilirler ve annelerinin duyguları düşünceleri fikirleri çocuklara yön verir lütfen kardeşinin olmasının iyi bir şey olduğunu çok tatlı bir bebek olacağını size babasına veya babasının yeni eşine bir şey olursa kardeşiyle hayatını sorunları paylaşacağını dile getirin. Ayrıca çocuk aynı çocuk sizin oğlunuzun hakkıysa diğer doğacak sabinin de hakkı sonuçta öz dedesinden kalacak ev ve eğer eşiniz evliyken vefat ederse en tabii olarak eşininde hakkı lütfen makul olun ve en azından çocukların günahına girmeyin.Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Sen yeni geldin sanırım konuyaçocuğunuz kardeşi olacağını duyunca psikolojisinin bozulmasının sebebi siz annesisiniz bence çocukların yanında her şey konuşulmaz çünkü çok iyi dinleyicilerdir oyun oynarken bile ortamı dinleyebilirler ve annelerinin duyguları düşünceleri fikirleri çocuklara yön verir lütfen kardeşinin olmasının iyi bir şey olduğunu çok tatlı bir bebek olacağını size babasına veya babasının yeni eşine bir şey olursa kardeşiyle hayatını sorunları paylaşacağını dile getirin. Ayrıca çocuk aynı çocuk sizin oğlunuzun hakkıysa diğer doğacak sabinin de hakkı sonuçta öz dedesinden kalacak ev ve eğer eşiniz evliyken vefat ederse en tabii olarak eşininde hakkı lütfen makul olun ve en azından çocukların günahına girmeyin.
Diğer kadına üzüldüm yamusakkak sana kötü bir haber vereyim.
Bir tanıdığımız eşini aldattı. 2 çocuğu vardı . Eşinden boşandı ve o kadınla evlendi.
Ailesi mirastan reddetmeye kalktı , konuşmadılar , tamamen siliyoruz dediler.
Sonra kadın hamile kaldı ve bir kızları oldu .
Peki ne oldu sonunda biliyor musun ?
Adamın ailesi el üstünde tutuyorlar şimdi kadını da torunlarını da .
Senin kayınvaliden de muhtemelen sırf sen arıza çıkarma diye seninle öyle konuşuyordur , avutuyordur seni.
Dur kız biri ciddi cevap versinSen yeni geldin sanırım konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?