Mutlu bir anne babayla dedelerle ninelerle büyüme hakkı, Babasından kalacak tüm malın yarısı (diğer yarısı oğluna) , özel kolej , kurslar (piyano, bale, yüzme, jimnastik vs) haftasonu anneyle babayla kahvaltı ve at binme, iyi ve sağlıklı beslenme hakkı, oyuncaklar, küçülenlerin yerine yeni kıyafetler, abi ile bolca oyun ve tatil hakkı.Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
AnlamadımCanım seninki gelmiş konu açmış koşşş
milletin eski eşine de mi sarmaya başladınDemekki seni sevmişler takmışlar ilk eşe takmışlar haberin var mı peki
Diyorum ki senin kocanın yeni karısı gelmiş konu açmış “İkinci eş” konusunun adıAnlamadım
Sana ne taktılar?milletin eski eşine de mi sarmaya başladınsanane ne takmışlar takıyla mı sevgi belli ediliyo ah muso ah 80 fırın ekmek lazım sana
İllaki ona da takmislardir. Ne takmislar bilmiyorum, ama beni ilgilendiren bir durum olmadığı için sormadım bile.Demekki seni sevmişler takmışlar ilk eşe takmışlar haberin var mı peki
Sizin düğününüz oldu muİllaki ona da takmislardir. Ne takmislar bilmiyorum, ama beni ilgilendiren bir durum olmadığı için sormadım bile.
ahaha o kadar iyi biliyodum ki bu sorunun geleceğiniSana ne taktılar?
Eski kocanın anlı şanlı nikahla karısı hatta oğlunuzun eski kocanızın ve yeni eşinin soyadları aynı. Sen de dış kapı mandalıŞimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
ya olur mu öğrenip kıyaslamalıydın puu musodan ders alman lazımİllaki ona da takmislardir. Ne takmislar bilmiyorum, ama beni ilgilendiren bir durum olmadığı için sormadım bile.
Ben genel anlamda düğün sevmediğim için nikah istedim. Ben nikah istediğim için de herkes saygı duydu.Sizin düğününüz oldu mu
canım o ikinci eş önemsememiş öncekini anlıyorum boşverya olur mu öğrenip kıyaslamalıydın puu musodan ders alman lazım
Yaaa çok özendim musakka sana ne harika kimsede olmayan ‘özelliklerin’ varmış yaaPardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
Oğlu nikahınıza geldimi peki kusura bakma soruyorum amaBen genel anlamda düğün sevmediğim için nikah istedim. Ben nikah istediğim için de herkes saygı duydu.
Canım ben devlet üni bitirdim o kadın özel üni parayla okumuş biri öyle diyim sana 4yıllık mezunum bölümümü söylemek istemiyorumYaaa çok özendim musakka sana ne harika kimsede olmayan ‘özelliklerin’ varmış yaa. Hangi üniversiteden mezunsun acaba?
yok ya 300 sayfa oldu inandırıcılığı kalmadı valla belki eski kocasının evlendiği doğrudur ama bu kolejler havuzlu siteler hayal ürünü olabilir. belli lüks düşkünü burda karakter oluşturmuş kendine. işin tuhafı övündüğü şeyler de fake diye bağırıyo insan bu kadar gurursuz olamaz çünküAyy yok eski konusundan beri biliyorum , saf mi cidden kandırdılar mi diye düşünüp soru soruyorum .
Yalnız kimlikte aynı değil önemli olan devlet kayıtlarıBenim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi
Desene güvenlikli havuzlu siteyi bırakıp beni kira da oturtacak bir adamla neden evleneyim diyeCanım ben çocuğum için evlenmicem zaten çocuğuma da söyledim benim tek çocuğum sensin ona zaten üvey baba getirmem düşüncesiz babası gibi yapamam
Musakka sen kesinlikle gerçek olamazsın ya. bir tane aklı selim arkadaşın yok mu senin ne yapıyorsun sen diyecekĞ
canım o ikinci eş önemsememiş öncekini anlıyorum boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?