- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Doğacak benek de onun çocuğu .Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Adam sana hakkindan fazlasını veriyor zaten, sen ne yapiyorsun çocuğun icin? Onca paraya imkana rağmen anca cocugu doldurup hasta ediyorsun. Cocuk seninle kalacagina uvey annesiyle kalip salonda uyusa daha az zarar gorurBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Eşinizin sizden ikinci bir çocuk istememesi hayatındaki en doğru kararBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Yeni gelen cocugu dusunup seni iyice uzaklastirirlar her huzursuzluk cikardiginda seninle beraber cocugunda uzaklasacak babasindan haberin olsunBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Oysaki sana soracağıdıBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Ev derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkıEv nasıl sizin hakkınız oluyor onu anlamadım. Adamın babasının evine çökmüşsünüz dua edin çıkarmıyorlar okadar yaptığınız şeyden sonra iyi insanlarmış
Ben bu kadinin troll oldugunu dusunuyorumBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondanEv derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????
Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Gelinligimle ceyizimle lohusaligimla geldim bu eveCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Evin parasini senmi odedin nerden emegin var? Ceyiz dedigin 1 gunde toplanir kolilenir sen merak etme. Az daha varosluk yap adama da seni yollasin ana evineCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Allah ıslah etsin siziBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Hoşumuza gidene kadar devam. Sonra sümüklü mendil gibi atacağız.Hahahahahah yorumlarda sıradaki konuda da yeni eşin hamile olduğu bir hikaye gelir yazan arkadaşlar memnun musunuz şimdi? Soktunuz aklına konuyu. Geldi hikaye buyrun bir 4 bin yorum da bu konudan prim verin trolle
Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz.Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Evet çıkmak istemiyorum ben sıfır girdim bu eve ve 5 tane cocukda yapsalar kolumdan tutup atamazlar burası benim çocuğumun güvenli alanı benim oğluma ait başka bir çocuğun hakkı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?