- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Siz kayinvelidenize aşık olup evlenmiş.gibisiniz. eski eşinizi bu kadar sevdiginizi sanmıyorum. Ya da para kayınvalide ve kayinbabadan geldiği için mi böyle .. şimdi size böyle diyorlar ama yarın çocuk doğunca fikirleri değişir emin olun.Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Sünnet düğünü iptal benim musakka taklidini beğenmemişsiniz çok kırıldım size karşıSünnet düğünü yazın olamayacak mıydı
Biz eşimle ikimizde rızik yiyiciyiz
Anam Benm ki de evlenip boşanmış bir çocuğu var bak hele bende rızk yiyiciymişim ya
3. Konuda onu da açıklar
Kk nın adı rızık yiyiciler klübü olarak değişsinBiz eşimle ikimizde rızik yiyiciyiz
Böyle yorum yapıyorsunuz sonra ben kahkaha atıyorum, sonra eşim soruyor neye güldün bu kadar? Adama anlatmak zorunda kalıyorum. Sonra birlikte kahkaha atıyoruz
Yeni eşi güzelmi ? Bakimlimi? Nasil tanismislar?Canım bence tercih değil onu istemediler yapmadılar
Aaaaa bu kadında çok olmaya başladı. Ne demek nikahlı kocasından hamile kalması. İnsan karısını hamile bırakır mı? İnsan insana bunu yapar mı? İnsanlık ölmüşBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kız ben ironi yapıyorum.Musakkanın konuşmaları bunlar biz öteki konudan gelince ezberledik musakkanın laflarını
Onlar seni dilliyorlar üzülme diye sorun çıkarma diye.Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
Yenge hanım influencermış bakımlı kesin 27 yaşındaymış tazecikYeni eşi güzelmi ? Bakimlimi? Nasil tanismislar?
Yönetime bildirelimKk nın adı rızık yiyiciler klübü olarak değişsin
Ben seni musakka sandım beynimi yaktı kadınKız ben ironi yapıyorum.Musakkanın konuşmaları bunlar biz öteki konudan gelince ezberledik musakkanın laflarını
Amin kuzum hepimizin sefadi bol günleri olsun inşallahSefanız olsun
Çok ilginç bir karakter olarak beynime işlediEski konuda kısa bir süre üstlendiğin Musakka rolünden çıkamıyorsun, ondan oluyor
Özür dilerimSünnet düğünü iptal benim musakka taklidini beğenmemişsiniz çok kırıldım size karşı
Abooo musallatın pabucu dama atılmış
Ahahah kesinlikleYönetime bildirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?