- 11 Haziran 2010
- 7.599
- 13.534
-
- Konu Sahibi booksmoney
Yas tut derken en az 1 sene hayatına kimseyi almamalilar diye.Yas tutun ne ya iyi misin? Neyin yasını tutacak öf sen tut yas
Niye böyle bir kural mı var? Herkes istediğini yapabilir. İsterse ayrıldıktan bir gün sonra başkasıyla olurYas tut derken en az 1 sene hayatına kimseyi almamalilar diye.
Normal olan bu.Niye böyle bir kural mı var? Herkes istediğini yapabilir. İsterse ayrıldıktan bir gün sonra başkasıyla olur
Şu an geri dönmeyi düşünüyorum gibi bir şey yok. Sadece inceliyorum nelerle karşılaşacağımı görmek istiyorum. Başka birisiyle de olduğumda evet beni heyecanlandırdı. Başka birisine karşı heyecan hissetmem normal mi bundan da emin olamıyorum.Bosanmaniz basit sebepten olduğu gibi hayatınıza yeni birini almanız ve onu da şutlamaniz da jet hızıyla olmuş. Tekrar eşinize geri donmeyi düşünmeniz de çok hızlı. En az 6 ay belki 1 yıl sevgili olun anca öyle tekrar evlenin bence değiştiğini nasıl anlayacaksinjz yoksa
Tabi ki de normal hatta çok normal.Başka birisine karşı heyecan hissetmem normal mi bundan da emin olamıyorum.
Hataları büyük mü? Bir insanı değiştirmek kolay değil çünkü. Ya bazı huylarınızı tolere edeceksiniz ya da bu sizin için zorsa hiç hayatınıza almayacaksınız. Ya da görmek istiyorsanız biraz deneyeceksiniz. Aklınıza takılması hala bir şeyler hissediyor oluşunuz açıkçası. Bitmiş olsa düşünmeden hayır dersiniz diye düşünüyorum.Temmuz ayında anlaşmalı bi şekilde boşandık. Aramızda hiçbir sorun yoktu ve ara ara konuşmalarımız oldu. İkimizde farklı insanlarla konuştuk görüştük. Bu sürede de terapi aldım. Birkaç haftadır eski eşim barışmak için yazıyor. Benim zamanında düzelt dediğim her şeyi düzelteceğine dair vaatler veriyor. Bu arada eklemeliyim ki biz bu konuları çok konuştuk düzelt kendini diye ve düzeltmek istemiyorum bi şeyler bitti. Düzelse bile yeniden bi süre sonra aynısı olacak dedi ve bende bu konuşmanın sonunda boşanmaya karar vermiştim.
Bu konuşmaları ona hatırlattığımda benim değerimi artık anladığını en önemlisinin evi eşi olması gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı bi süredir alışmaya çalıştığım bi düzenim var. Özledim mi diye sorulduğunda emin olamıyorum. Acaba bi zafer kazanmış gibi miyim? Bak işte arkadaşları önemli değilmiş en önemlisi benmişim. Sırf bunun için mi olumlu yaklaşıyorum?
Dün gece düşünmekten uyuyamadım. Ne istediğimden emin değilim. Sizde bi insan düzelir mi? Eski hatalar yeniden yapılır mı? Denenmişi denemeye gerek var mı?
Hataları aşılmayacak şeyler değildi hiçbir zaman. Evliliğe adapte olamadı ve bende daha fazla uğraşmak istemediğim için ayrılma kararı vermiştim. Hala bir şey hissediyor muyum emin değilim sanki bu bi zafer gibi geliyor sonunda haklı olduğumu görmüş olması.Hataları büyük mü? Bir insanı değiştirmek kolay değil çünkü. Ya bazı huylarınızı tolere edeceksiniz ya da bu sizin için zorsa hiç hayatınıza almayacaksınız. Ya da görmek istiyorsanız biraz deneyeceksiniz. Aklınıza takılması hala bir şeyler hissediyor oluşunuz açıkçası. Bitmiş olsa düşünmeden hayır dersiniz diye düşünüyorum.
Temmuz ayında anlaşmalı bi şekilde boşandık. Aramızda hiçbir sorun yoktu ve ara ara konuşmalarımız oldu. İkimizde farklı insanlarla konuştuk görüştük. Bu sürede de terapi aldım. Birkaç haftadır eski eşim barışmak için yazıyor. Benim zamanında düzelt dediğim her şeyi düzelteceğine dair vaatler veriyor. Bu arada eklemeliyim ki biz bu konuları çok konuştuk düzelt kendini diye ve düzeltmek istemiyorum bi şeyler bitti. Düzelse bile yeniden bi süre sonra aynısı olacak dedi ve bende bu konuşmanın sonunda boşanmaya karar vermiştim.
Bu konuşmaları ona hatırlattığımda benim değerimi artık anladığını en önemlisinin evi eşi olması gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı bi süredir alışmaya çalıştığım bi düzenim var. Özledim mi diye sorulduğunda emin olamıyorum. Acaba bi zafer kazanmış gibi miyim? Bak işte arkadaşları önemli değilmiş en önemlisi benmişim. Sırf bunun için mi olumlu yaklaşıyorum?
Dün gece düşünmekten uyuyamadım. Ne istediğimden emin değilim. Sizde bi insan düzelir mi? Eski hatalar yeniden yapılır mı? Denenmişi denemeye gerek var mı?
Hayatına değiştirmeye başlamış bu konuda yaptıklarını anlatıyor. Yapacağı şeylerden de bahsediyor. Ben kafamda onu aklama çalışmıyorum artık neyse onu görebiliyorum ne derece değişir bende kestiremiyorum. Eski düzenimi özlüyorum ama eski eşimi özlüyor muyum emin değilim.Kilit cümle su. Kime neye göre böyle diyor? Düzeni bozuldu tabi. Etrafinda dönen birisi yok. Sahsen öyle terapi almadan degiseni görmedim. Bazilari terapi aldiklari halde "ana karakterini" degistiremiyor". Davranislar sözlerden her zaman önemlidir. Yani ortalikta gezinip durduysa ve baska hicbirsey yapmamissa ortada ciddiye alacak gercek bir degisim yok, sadece bos sözler
Başkaları ile görüşüp, onlar olmayınca eski karım bunlardan daha iyiydi kafası ile geri dönen adamdan hayır gelmez. Üstelik boşanma gerekçeniz adamın sizi arkadaşlarının gerisinde tutması. Arkadaşları ile rahat rahat takılmak için sizi gözden çıkaran adama tekrar güvenmek pek akıl işi değil.Temmuz ayında anlaşmalı bi şekilde boşandık. Aramızda hiçbir sorun yoktu ve ara ara konuşmalarımız oldu. İkimizde farklı insanlarla konuştuk görüştük. Bu sürede de terapi aldım. Birkaç haftadır eski eşim barışmak için yazıyor. Benim zamanında düzelt dediğim her şeyi düzelteceğine dair vaatler veriyor. Bu arada eklemeliyim ki biz bu konuları çok konuştuk düzelt kendini diye ve düzeltmek istemiyorum bi şeyler bitti. Düzelse bile yeniden bi süre sonra aynısı olacak dedi ve bende bu konuşmanın sonunda boşanmaya karar vermiştim.
bende tam buna yorum yapacaktım:) yas tutun ne ya ? ne kadar tutsun bu yası ? var mı bir zamanı falan:)Yas tutun ne ya iyi misin? Neyin yasını tutacak öf sen tut yas
1,5 sene yas tutsa olmazmı? bir sene çok az ya.Kıskançlık olur.Guvensizlik.Bence boşanan insanların en az 1 sene hayatına kimseyi almaması lazım.Yas tutun.
Şu an geri dönmeyi düşünüyorum gibi bir şey yok. Sadece inceliyorum nelerle karşılaşacağımı görmek istiyorum. Başka birisiyle de olduğumda evet beni heyecanlandırdı. Başka birisine karşı heyecan hissetmem normal mi bundan da emin olamıyorum.