- 12 Temmuz 2006
- 56.459
- 217.005
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Silinmemiş, konu başlığı yazılmış içerik girilmemiş, bu vesileyle bilgilendirme yapalımKonu silinmişMune
Ben sizin boşanmayacağınızı düşünüyordum, bir şeyler olsun da son dakika beni vazgeçirsinler psikolojisi içindeydiniz. Açtığınız her konu eski eşle ilgili. Kafanız hala orada atlatamadınız, belki de atlatmak istemiyorsunuz. O defter kapandı bitti gitti. Var mı tekrar birleşme hayaliniz umudunuz? Varsa gidin konuşun adam zaten istemiyordu boşanmayı, yok bitti asla öyle bir düşüncem yok diyorsanız da önünüze bakın. Mesaj içeriğini okurken üye ismine bakmadan anlıyorum siz olduğunuzu.
Bosandiniz diye kendi sorumluluklarınizdn kaçmayın babanızın eşi yani sizin bir zamanlar baba dediginiz insan vefat etmiş sadece baş sağlığı değil cenazede bile bulunmanız gerek insanlığımızı nereye bıraktık ben anlamıyorum içtiğimiz bir lokmanin hatrida mi yokEski eşimin babası vefat etmiş, başsağlığı dilesem mi bilmiyorum
Neden boşandığını çabuk unutmuşsun. Bu adam ölüyorm dese bir yudum su vermem.Bana da bana bir şey olmaz diyordu mahkemede bana gülümsüyordu .Adam hala bırakamıyor.Sizi çok iyi anlıyorum .Benim ex de seni gebertirim vs sus lan vs tepkiler veriyordu en ufak bir sey de. Affediyordum .Ahlaksız dedi evden kovdum.Gitmedi tabiki yine sabrettim.Sonra en son olayı hastane önünde rezil etti .Sonra yine bana en son seni boşamam tekme tokat döverim hıncımi alırım ,siktir et derim ,kapının önüne koyarım dedi bu lafın üzerine gittim ve boşandım.
Ne munasebet bitmis gitmis birsey niye hala adamin hayatini hayatindakileri umursuyorsunuzEski eşimin babası vefat etmiş, başsağlığı dilesem mi bilmiyorum
Onun sana yaptıklarının yanında senin baş sağlığı dilememenin lafı bile olmaz rahat olsun vicdanın YAZMAHayır tabiki barışmak istemiyorum vicdanım rahat değil diye yazmak istedim
Hayır tabiki barışmak istemiyorum vicdanım rahat değil diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?