Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski eşimin babası vefat etmiş, başsağlığı dilesem mi bilmiyorum
Başlığa konuyu yazınca içerik kalmadı sanırım.
Şu eski eş defterini bir kapatsan mı artık. Allah rahmet eylesin, çok istiyosan duanı oku kendi kendine. Sanki çok iyi ayrılmış gibi iletişime niye geçeceksin?
Bir düşmanlık yoksa arada, neden olmasın? Ama evli falansa ve karısı yanlış anlar derseniz bilemem.
O durumda bile nezih ve resmi üslupla bir sorun olacağını sanmıyorum
Hayır tabi ki
Konulara hiç hakim değilim ama sizin genel anlamda çok pişman olduğunuzu düşünüyorum. Neden ayrıldınız nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama artık bitmiş. Başka şeyler ile oyalanmaya calisin
Nasıl ayrıldığına bağlı karşı taraf için bir önemi yoksa dilemezdim ölen kişi ile aram çok yakın değilse dilemezdim.Yanlis anlaşılıp lafı edilecekse dilemezdim.O benim bir yakınım öldüğünde dilemeyecekse dilemezdim.Bahane arıyorsam konuşmaya dilemezdim.Eski eş evlendi ise hayatında biri varsa dilemezdim.Simdi niye hep dilemezdim i yazdım.Benki böyle konulara önem veririm.Ölene Allah gani gani rahmet eylesin.Bu ayrı bir konu.Amac tamamen saygı ise arada bir yüzyüze bakacak hatır kaldıysa eh olabilir aksi durumda duamı eder ruhunu anar kendi içimde yaparım gerekeni
Genelde eski eşler bunu benle konuşmaya bahane aradı offf buda nerden cikti bı bunun araması eksikti olarak karşılıyor aksi durumlarda vardır hani dost kalınmıştır çocuk vardır iyi niyetli insandır eski eş vs vs ama çoğunun bunu böyle dile getirdiğini duydum o baş sağlığı telefonu kapanır kapanmaz bunuda göze alın.İnsanlik bende kalsın da diyebilirsiniz ben karşıdakinin ne düşüneceğin den eminsem dilerdim.