- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- Konu Sahibi Denizdekikum
-
E madem sizde imam nikahlıyız ama babamın haberi yok diye yazmasaydınız, kimse size sevgilinizle imam nikahınız var mı diye sormayacaktı zaten
"Allah ikinizin de belasını versin. Senin de ondan hiçbir farkın yok. Al birini vur ötekine. Bir psikopatla daha uğraşamam. Hadi yolun açık olsun. Ama kapalı olursa da üzülmem"
Sana söylediği zaman tepkin bu olabilir. Tabi bu cevaptan sonra dövdürecekleri listesindeki ilk sırayı sana verebilir.
Gazi Ünv banka sigorta bölümü mezunuyum internetten satış işiyle uğraşıyorum maddi durumum iyi zaten evlenmiyorum hemen:))Canim benim birde yasin daha genc.. eskide kotu seyler yasamissin uzulmussun... biraz kendine ayir vaktini soyle bi 3 4 yil kendin icin birseyler yap ne bileyim okulun duruyorsa onu bitir yada bir kursa git meslek sahibi ol... sonra calis parani kazan biraz gez farkli gormedigin yerlere git.. ne bileyim etkinlik olur tur kamp ne olursa biraz hayatini yasa.. bi 3 5 yil sonra elinde meslegin olmus olur o zaman evlenmek istersen yine bulursun birini nolcak... sartlarini bilmiyorum tabi meslek varmi okul ne alemde ... gelirin varmi kendne ait... ama meslek gelir varsa da yine evlenme hemen
Aileler tanıştı seneye düğün düşünüyoruzNeden sevgilinizle imam nikahı yapıyorsunuz? Bu nasıl bi mantık anlayamadım? Siz şuan onun allah katında karısısınız yani bunun farkında mısınız? Yaşadıklarınız çok üzücü iyiki ayrılmışsınız. Şimdiki imam nikahlı eşinizle ne zaman resmi olarak evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Eski eşinizden olan kiziniz kiminle kalıyor?Aileler tanıştı seneye düğün düşünüyoruz
Sadece evlen diye degil kotu seyler yasamissin zamaninda... tahmin uzerindwn konustum ayrica bilmedigom icin... birleiktelik icinde erken... yine senin hayatin tabiGazi Ünv banka sigorta bölümü mezunuyum internetten satış işiyle uğraşıyorum maddi durumum iyi zaten evlenmiyorum hemen:))
Evlilik dusunmuyordun haniAileler tanıştı seneye düğün düşünüyoruz
Eski eşinizden olan kiziniz kiminle kalıyor?
Burda konu olan şey nikah değil ki, nikahı konuşmuşsunuz sadece. Babam hariç annem erkek kardeşim biliyor dedim nikah olayını. Cinselliğe hiç girmicem gerçekten o durum olsaydı bunu söylemekten çekinmezdim emin olun
Evlilik dusunmuyordun hani
Sadece evlen diye degil kotu seyler yasamissin zamaninda... tahmin uzerindwn konustum ayrica bilmedigom icin... birleiktelik icinde erken... yine senin hayatin tabi
Yorumunuz için teşekkür ben sizi anladım zaten:)Sadece evlen diye degil kotu seyler yasamissin zamaninda... tahmin uzerindwn konustum ayrica bilmedigom icin... birleiktelik icinde erken... yine senin hayatin tabi
Onceki mesajinda dedin.. 1 senede az bana gore ilkinde kotu seyler yasamis kucuk yasta anne olmus biri icinEvlilik düşünmediğim bir adamla neden imam nikahı kıyalım Allah aşkına? Şuan istemiyorum dedim şu sıralar zaman geçsin biraz daha
Ben sadece nikah kısmına kadar okumuştum yazdım zaten. Demek istediğim dini nikah oyuncak değil. Ve nikah kıyıldıktan birkaç ay sonra hala ilişki olmamışsa o nikah iptal olur. El ele tutuşmak için nikah kıyılmaz. Ben de alti ay nişanli kaldim ama resmi nikahtan sonra kıyıldı dini nikahım olması gereken de o.
Onceki mesajinda dedin.. 1 senede az bana gore ilkinde kotu seyler yasamis kucuk yasta anne olmus biri icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?