- 14 Nisan 2025
- 5
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi pofudukayi
Size hikayemi anlatmak istiyorum.psikolojimi alt üst eden, depresyona sokan, özgüvenimi, hayallerimi, umutlarımı ve duygularımı bitiren hikayemi anlatmak istiyorum. İlk başta o kadar iyiydi ki; hediyeler, çiçekler, övgüler, aşk sözleri... Evlenmek niyeti vardı ailemle tanıştı ailem bile çok sevdi. Ben erken olduğunu evlenmek istediğimi söylememe rağmen birşeyleri değiştiremedm neyse 2 ay içinde nisanlandik. Zaman geçtikçe kendi yüzünü göstermeye başladı ama sadece bana. Aileme karşı çok iyiydi. İlk kavgada intikam için eski sevgilisine yazdı. Onun ekran resmini attı bide, neden ayrılmadım bilmiyorum. Evlendikten sonra daha kötü oldu sinirlendikçe, içinden başka biri çıkıyordu, dediği laflar o kadar ağırdı ki, pissin senden igrendim, midemi bulandırıyosun, hiç biseyi yapamazsin safsin Vs vs. Babamla ilgili travmalarimi, şiddet gören ailede büyüdüğümu anlatmıştım. Yine bı kavga da sana baban gibi biri mustehakmis demeleri mi dersiniz. Sinirlenince etrafa manyak gibi vurmalar, Kıskandırmak için başka kadınlara gitmesi mi, yada başka kadınlar bana soverken susup dinlemeleri mı dersiniz. Aşamadim. 9 ay oldu ayrılalı ama ben aşamadm. Geçmiyo.