- 18 Aralık 2022
- 22
- 2
- 33
-
- Konu Sahibi sabirdenensey
Yemin ederim aynısı hiç bir farkı yokAdam resmen Sadakatsizdeki Volkan
+10000Eğer eski eşiniz çocuğun nafakasını vs. vermiyorsa yasal yollara başvurur, hakkınızı alırsınız. Neden boyun eğip isteklerini yaptığınızı anlayamadım ben?
Birde şu erkeklerin çocuğu elinden alırım zırvalarına inanmayın artık, lütfen ya. Çocuğa işkence etmiyor, çok korkunç bir hayat falan sürmüyorsanız hele de küçük çocukları hiç bir hakim babaya vermez. Babanın maddi durumunun iyi, sizinkinin kötü olması falan fark etmez, verir nafakasını yine annede kalır çocuk.
Bu saçma tehditlere boyun eğeceğinize bir avukata danışsaydınız, bu saçmalıkları yaşamazdınız.
Boşandıktan sonra o adamla tekrar beraber oldunuz mu?evet
Yakınlık gösterdim videodaki sözlerini soyletebilmek için ama beraber olmadimBoşandıktan sonra o adamla tekrar beraber oldunuz mu?
bunu kendinize neden yapıyorsunuz ki?3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz..... asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum
Hanimefendi o zaman yorumuma denk gelince lütfen okumayın .Başkalarının yaşadıklarınin bir kısmını okuyup, akıl vermek çok kolay.Ama yaşarken öyle olmuyor.Dilerim benzeriyle sınanmazsınız.Bu platforma içimi dökmek için giriyorum.Yorumlara göre yazmak için degil.Bu da benim tercihim.Yeri gelmisken soyleyeyim, ben sizin tepkinizi tabii ki anliyorum. Metreslere ben de acik acik metres derim, asla savunma gibi bir durumum soz konusu degil ama nacizane ben de hemen her yorumunuzda metresten bahsederken kufur okumaktan cok rahatsiz oluyorum. Inanin goze batiyor direkt kufur olarak yazdiginiz icin. Evet cok buyuk bir haksizliga ugramissiniz, aldatilmissiniz, ama bakin eski esiniz ve metresi evlenmis, cocuklari olacak, hayatlarina devam ediyorlar. Adil ya da degil, hayat boyle bir sey. O yuzden sizin de kufurlu sifatlarla surekli nefretinizi diri tutmanizin size fayda sagladigini dusunmuyorum.
Israrla kendini üzmeye devam ediyorsun. Sen saniyormusunki seni aldatti o kişiye sadık. Kendin diyorsun zaten bugün gel desen birlikte olmak için can atıyor. Böyle rezil biri. Senin yerinde olsam hayatıma önüme bakarimMerhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Aldatması sizin değil karşı tarafın sorunuMerhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Allah askina ne hali varsa gorsun cagirinca falan niye gidiyorsun. muhattap bile olmamalisin boyle bir adamla.Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Bazen elimizden birşey gelmez. Ya da gelse bile hiçbir şey yapmamamiz gerekir. Ne kadar aci olsa da. Siz boşandikdan sonra artik onunla yakinlaşmaniz niyet ne olur olsun dogru degil. Lutfen bu yolu denemeyin. Çikiş yolu ariyorsunuz ama dogru degil. Biri ölduğunde asla geri getiremezsin. Kendini parçalasan da acini basdirmak içindir. Onu yeniden diriltmek için değil. Aklimiz bunun mumkun olmadiğini kabullenir. Bu da öyle içimizde ölen birini de yok sayip aciyi çekip kabullenmek gerekir. Çok sapik bir insan. Allah size layik gormemiş boyle birini ve inanin tam layiğiyla buluşturmuş. Evlensinler. Saniyor musun iki sadık aşik olup mutlu kalacaklar? O kadin aldatmaz mi?, ya eşin? Kanlari bozuk biri firsatini buldugunda ne eş akla gelir ne ahlak. Nafakayi da karta odesin. Iletişimde bile olma. Parayi yatirmadikda araci bul ve ona parasini odemesini o soylesin. Hiçbir iletişim yeri saklama onunla. Çunki bu ömrun sonuna kadar drvam eder. Iletişimi kesmelisin tamamen. Stalk da yapma. Hayatina bak.Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Bu konu bana çok manidar geldi.Şöyle ki ben de 4.5 yıllık evliliğimde eski kocamın beni aldattığı kadınla nişanlanacağını duydum.Hemde kadın bana ulaşıp fotoğraf atmıştı,daha sonra da bilmiyordum evli olduğunu demişti.Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen