- 18 Aralık 2022
- 22
- 2
- 33
-
- Konu Sahibi sabirdenensey
Ben biran evvel kurtulmak istedim o mahkemelerde savaşacak gücü bulamadim kendimdeEn büyük hata anlaşmalı boşanmış olmanız. Hiç dişli davranmamışsınız yazık etmişsiniz kendinize.
Zaten sizden kurtulmak isteyen bir adam var karşınızda sevgilisine koşmak isteyen hakkınız olanı alırdınız en azından,fazla uğraştırmazdı sizi boşanalım derdinde olduğu için. Olan olmuş önünüze bakın vermek zorunda olduğu cocuk nafakasını hesabınıza atmasını söyleyin ve iletişimi komple kesin görmek istiyorsa mahkemenin verdiği karar kadar alsın görsün geri getirsin cocuğu. Her hafta aynı günde olursa fazla iletişim kurmanızada gerek kalmaz. Bunlara uygun davranmazsada sen bilirsin diyip hiç iletişim kurmayın. Kendisini en rahatsız edecek olan bu olur ve yarın öbür gün siz hayatınıza birini almak istediğinizde böyle salça olamaz. Dişli olmanız lazım dik başlı olmanız lazım bana cok pasif kalıyorsunuz gibi geldi.Ben biran evvel kurtulmak istedim o mahkemelerde savaşacak gücü bulamadim kendimde
Çok haklısınız ben sahiden çok pasif kaldım ama o günden sonra irtibatı kestim ve her denilecek lafı da söyledim bu saatten sonra da görmüyorsa görmesin çocuğu doğum günü vardı oğlumun babasi ile kutlamak istemişti kendin kutlarsın dedi onu bile öne sürdü kutlarım ben dedim ve pedagog desteği alacam ve bundan sonra ona göre yasiyacam çok sagolun desteginiz icinZaten sizden kurtulmak isteyen bir adam var karşınızda sevgilisine koşmak isteyen hakkınız olanı alırdınız en azından,fazla uğraştırmazdı sizi boşanalım derdinde olduğu için. Olan olmuş önünüze bakın vermek zorunda olduğu cocuk nafakasını hesabınıza atmasını söyleyin ve iletişimi komple kesin görmek istiyorsa mahkemenin verdiği karar kadar alsın görsün geri getirsin cocuğu. Her hafta aynı günde olursa fazla iletişim kurmanızada gerek kalmaz. Bunlara uygun davranmazsada sen bilirsin diyip hiç iletişim kurmayın. Kendisini en rahatsız edecek olan bu olur ve yarın öbür gün siz hayatınıza birini almak istediğinizde böyle salça olamaz. Dişli olmanız lazım dik başlı olmanız lazım bana cok pasif kalıyorsunuz gibi geldi.
Beş para etmez birinden kurtuldunuz daha geç olmadan. Allah yardımcınız olsun güzel insanlarla karşılaştırsın sizide oğlunuzuda.Çok haklısınız ben sahiden çok pasif kaldım ama o günden sonra irtibatı kestim ve her denilecek lafı da söyledim bu saatten sonra da görmüyorsa görmesin çocuğu doğum günü vardı oğlumun babasi ile kutlamak istemişti kendin kutlarsın dedi onu bile öne sürdü kutlarım ben dedim ve pedagog desteği alacam ve bundan sonra ona göre yasiyacam çok sagolun desteginiz icin
Adam sizi taciz ediyor siz "ders vereceğim" diye adamın evine gidip yakınlaşıp video çekiyorsunuz. Bunun neresi imtihan pardon ya?Hangi yolu deneyip denemedigimi nerden biliyorsunuz? Ve benim evladımı benden iyi mi düşüneceksiniz nasıl bir çocuk olduğunu ya da neler yaşadığımızı biliyor musunuz aynı süreçlerden geçtiniz mi ? Ha yok aynısını yaşadınız ve siz herseyi dört dörtlük yaptıysanız buyrun akıl verin sizi dinliyorum ha yok yapamadınız da böyle genişçe konuşuyorsunuz temkinli olmanızı öneririm daha sizin hikayeniz bitmedi
Sanırım bir yanlış anlaşılma var video yakın olduğumuz bir video değil video da oğlum benim umrumda değil şu bu umrumda değil emin olabilirsin dediği bir video yani eğer mahkeme yoluna gidersek gizli çekim olmayan ve çocuk umrumda değil dediği bir videoAdam sizi taciz ediyor siz "ders vereceğim" diye adamın evine gidip yakınlaşıp video çekiyorsunuz. Bunun neresi imtihan pardon ya?
Napayım, dünyanın sonu değil. Aldatıyorsa canı cehenneme. Bi de değerli vücudumu elledip video çekemicem canımcımNe yaptınız video çektikten sonra? Seninle işim bitti diyip ayrıldınız mı evden? He bunları yine yapın ama konunuz çocuk değil.
Yoo burda kısa kesmişim.Serefsiz , ahlaksız, o.ç. tekidir kendisi.Konularima bakarsaniz görürsünüz.Siz elin o.pusunu niye savundunuz anlamadim.Bir yaranız var galiba??Ayrıldığıniz eşinize hicbir yakıştırma yapmamışsınız ama kadına o... diyorsunuz. Adamı şeker ile kandırmadı heralde ! Evlilik sürecinde size sadakat hükmü olan kocanızdır, karşıdaki X olur Y olur farketmez.
Ben aldatildigimi öğrendiğim anda boşandım 1 yıl bekleme süresi boşandıktan sonraydi oğlumun yanında kimse o konuyu açmaz asla kimseye de babasi hakkında onun yanında attirmam konuşmam da ayrıca konuda da birlikte oldum demedim her geldiğinde yavsamaya çalıştığından bahsettim. Bir düzenim var zaten ve 2 senedir tek odak noktam evladım mesele çarpık ilişki olsaydı son anda yaptığımı ilk bana yavsamaya çalıştığı gün yapabilirdim ben her seferinde uyarmayi konuşmayı seçtim ama iyi niyetim suistimal edildi yanlıştır doğrudur bu benim kendimce bulduğum bir yoldur laf sokmak için demedim kimse sinanmadigi şeyin masumu değil yada yaşamadığı acının hakimi değil sizde ahkam keser gibi yargılamayı bir köşeye bırakıp keşke sağlıklı bir çözüm tavsiyesi ile gelseydiniz aşağılama tarzı bir yorum sahiden hoş değilKonu sahibi benim yürüdüğüm yollardan yurumedin ,senin hikayen bitmedi gibi altmış yaş üstü insanların laf sokmalı Instagram story laflarını boşver öncelikle .
Çocuğun özgüveni yıkılmış bir düşün bakalım hiç onun yanında kocam beni sevmedi , o kadını daha mı güzel buldu da bıraktı gibi cümleler kurdun mu ? Bilmediğin bir ortamda bir arkadasinla veya ailenden birine bahsedince çocuk denk gelmiş kulak kabartmis olabilir mi ?
Sen zaten eşin zorladığı için bosanmissin bir yıl bekledim diyorsun . Çocuğu orda da bahane etmişsin . Çocukla görüşmesi için birlikte mi olacaksın adamla ? Bu nasıl iş . Bence önce bir kendini kandırmayı bırak . O çocuğun aklı başında bir ebeveyne ihtiyacı var . Bir tane aklı başında ebeveyn yeterli olur merak etme . Böyle çarpık ilişkilere küçücük bebeği katma lütfen . Acilen tedavi olması gereken sensin öyle ya da böyle ortada bakım verilmesi gereken bir çocuk var . Üç yılda hala en baştaki noktada dönüp duruyorsunuz . Bir düzen kurmanız hem kendi hem de çocuğunuzun ruh sağlığı için şart . Evet baba önemli ama anne kadar değil
Standart yerine getirilmiş.Yoo burda kısa kesmişim.Serefsiz , ahlaksız, o.ç. tekidir kendisi.Konularima bakarsaniz görürsünüz.Siz elin o.pusunu niye savundunuz anlamadim.Bir yaranız var galiba??
Evli, çocuklu şerefsizle birlikte olan kadınlara biz öyle diyoruz.Adı kadınlar kulübü olan bir yerde bike kadin kadının düşmanı zaten.Ama mağdur olan kadına düşman.
Her ne yaşandiysa yaşandi..Sanırım bir yanlış anlaşılma var video yakın olduğumuz bir video değil video da oğlum benim umrumda değil şu bu umrumda değil emin olabilirsin dediği bir video yani eğer mahkeme yoluna gidersek gizli çekim olmayan ve çocuk umrumda değil dediği bir video
Çok çok teşekkür ederim bunca zaman iyi oldum kötü olmayalım evladimiz var yüz yüze bakıyoruz dedim ama hep manipule edilip mobbing yedim bundan sonra zaten hic bir şekilde muhatap olmama kararı aldım ararsa dahi açmayı düşünmüyorum varsa bir konu yazsin zaten kardeşi ile de konuştum bundan sonra mümkünse çocuğu sen al sen getir dedim başta yapmadığım aman oğlum baba özlemi çekmesin diye sustuğum herseye inanın şuan çok pişmanım böylelerine iyi olmak yaramıyorHer ne yaşandiysa yaşandi..
Bosveerrr onune bak. Hayati kaciriyorsun.
Tencere kapak birbirini bulmuslar.
Hic ugrasma, hic muhatap olma uzerine sıçrarlar
Ayrica o kadin seninnogluna bakar mi saniyorsun?
Bunlarin hepsi lafta.. her erkek cocugumu alirim ederim der hic biri icraate gelince almaazzz !!!
Korkkmaaaa
Cocugun yasi kucuk,
sen alkolik/o*u/yada cocuga iskence etmedigin sürece sen istemedikten sonra her cocuk annede kalir ... adamin tehditlerine kanma, manupule edip gozunu korkutuyor. Sen de boyle yanip tutusuyorsun eyvah ya oglumu alirsa diye...
Yazık ediyorsun kendine,dusme bu oltaya !
1- cocuk kucuk oldugu icin velayet sende kalır
2- o adam baba degil, cocugu falan istemez
3-baba istese o kadin senin cocuguna annelik yapmaz(dadılık mi yapsin elin cocuguna)
4- bunlarin hepsii blöff , yeme bu yemi !!
Muhatap olma bu pisliklerle, cocugun icin malesef sık goruseceksiniz. Mesafe koy. Haber alma,merak da etme.. ne halleri varsa gorsunler.
Aslında herkes sizin asagilanmamaniz için yapmanız gereken şeyi söylemiş boşanan insanla arkadaş kalmak, çocuk için görüşmek falan karakteri düzgün eski eşle olur. Yine yeniden yazmışsınız kimse sinanmadigi şeyin masumu değil falan bunlara gerek yok. Biraz realist olmak lazım hayatta bazı noktalarda siyah ve beyaz vardır. Sizi aldattığı halde yuruyen (taciz eden diyemiyorum taciz durumunda sizin tekrar iletişim kurmayı çocuğu bir yakininizla teslim etmeniz gerekirdi) eski erkekle görüşmemek mesela.Ben aldatildigimi öğrendiğim anda boşandım 1 yıl bekleme süresi boşandıktan sonraydi oğlumun yanında kimse o konuyu açmaz asla kimseye de babasi hakkında onun yanında attirmam konuşmam da ayrıca konuda da birlikte oldum demedim her geldiğinde yavsamaya çalıştığından bahsettim. Bir düzenim var zaten ve 2 senedir tek odak noktam evladım mesele çarpık ilişki olsaydı son anda yaptığımı ilk bana yavsamaya çalıştığı gün yapabilirdim ben her seferinde uyarmayi konuşmayı seçtim ama iyi niyetim suistimal edildi yanlıştır doğrudur bu benim kendimce bulduğum bir yoldur laf sokmak için demedim kimse sinanmadigi şeyin masumu değil yada yaşamadığı acının hakimi değil sizde ahkam keser gibi yargılamayı bir köşeye bırakıp keşke sağlıklı bir çözüm tavsiyesi ile gelseydiniz aşağılama tarzı bir yorum sahiden hoş değil
Aslında çözüm varmış değil mi çünkü boşanan insanlar zaten hep böyle yapıyor.Çok çok teşekkür ederim bunca zaman iyi oldum kötü olmayalım evladimiz var yüz yüze bakıyoruz dedim ama hep manipule edilip mobbing yedim bundan sonra zaten hic bir şekilde muhatap olmama kararı aldım ararsa dahi açmayı düşünmüyorum varsa bir konu yazsin zaten kardeşi ile de konuştum bundan sonra mümkünse çocuğu sen al sen getir dedim başta yapmadığım aman oğlum baba özlemi çekmesin diye sustuğum herseye inanın şuan çok pişmanım böylelerine iyi olmak yaramıyor
Bence siz yine de onu seviyorsunuz. Ozluyorsunuz. Evet belki kafanizda bitti boşandiniz ama icten içe "ah be değer miydi, boyle olmasaydin da yine yanyana olup elimi tutsaydin" diyorsun belki de..Çok çok teşekkür ederim bunca zaman iyi oldum kötü olmayalım evladimiz var yüz yüze bakıyoruz dedim ama hep manipule edilip mobbing yedim bundan sonra zaten hic bir şekilde muhatap olmama kararı aldım ararsa dahi açmayı düşünmüyorum varsa bir konu yazsin zaten kardeşi ile de konuştum bundan sonra mümkünse çocuğu sen al sen getir dedim başta yapmadığım aman oğlum baba özlemi çekmesin diye sustuğum herseye inanın şuan çok pişmanım böylelerine iyi olmak yaramıyor
Ha bu arada tam da basliktaki gibi bi durumdaydim.. hatta simdi cocuklari bile doğdu. Ben de evlendim,cocuklarim yanimdalar. 3 yasındaydı kuzucuklarim..Çok çok teşekkür ederim bunca zaman iyi oldum kötü olmayalım evladimiz var yüz yüze bakıyoruz dedim ama hep manipule edilip mobbing yedim bundan sonra zaten hic bir şekilde muhatap olmama kararı aldım ararsa dahi açmayı düşünmüyorum varsa bir konu yazsin zaten kardeşi ile de konuştum bundan sonra mümkünse çocuğu sen al sen getir dedim başta yapmadığım aman oğlum baba özlemi çekmesin diye sustuğum herseye inanın şuan çok pişmanım böylelerine iyi olmak yaramıyor