- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 38
- Konu Sahibi askimkizim
Selam arkadaşlar eski eşimle yaklaşık 2 sene önce ayrıldık 5 yaşında bir kızımız var uzun bir süre yanlızlığa alıştım çok zor günler geçirdim yaklaşık 6 ay önce bir tanıdık vasıtasıyla birisiyle tanıştım artık hayatımı kurmam gerektiğine inandım fakat tanıştığım kişi bekardı ve benim durumumu bilerek kabul etti sakın yanlış anlamayın benim durumumdan faydalanmak gibi bir şey olmadı zaten öyle bir şeye ben müsade etmem bu arada 30 yaşındayım bu süre içinde herşey güzel ilerledi o artık ailesine söyleyerek evlilik için bir ön hazırlık yapacaktık ki eski eşim kızımı getirdiği bir gün karşılaştık ve biraz konuşalım dedi tamam dedim kızımızın yanına bir erkek yaklaşamaz onu üvey baba yada abisi olmasına kimseye izin vermem ben evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem bile bu yine sadece seninle olur ama sen evlenmek istersen kızımı alırım bunu bil istedim dedi ve bana gayet ılımlı olumlu konuştu keşke böyle olmasaydık ben her zaman yanındayım gibilerinden konuştu ve kızımda ben barışmanızı istiyorum ne olur barışın dedi ben yeniden hayatımı kurduğumu herşeyin güzel olacağını düşünürken eski eşimin bu şekilde gelmesi ve kızımın baırışmamızı istemesi beni mahfetti. Ben şimdi tanıştığım arkadaşıma herşeyi anlattım mücadele etmeni beklerdim ben de sizi herşeyden herkesten koruyabilirdim kızına ve sana zarar gelmesine asla izin vermezdim diyor ayrılalım dedik ama ikimiz de çok ağladık yapamadım sevdim sanırım onu öylece bırakıp bütün hayallerimizi yıkıp öylece gidemedim şimdi ben ne yapacağım dönmeli miyim eski eşime ayrılmalı mıyım arkadaşımdan kafam çok karışık tek düşündüğüm kızım onun herşeyi yaparım bana biraz akıl verir misiniz? (((