• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş

Evet çocuk olsa parantez belirtir onu. Yok demek ki.
Eski eşinin sürekli arayıp rahatsız etmesi için psikolojik sorunlarının olması lazım.
Kocası kendine güvensiz biri olup konu sahibini kıskandırmak mı istiyor ki?Yoksa ergenler gibi bunu ciddi mesele haline getirmesi çok komik.
Sevgiliyken bi kere denk gelmiş, demiş ki neden eski karının aradığını bana söylemiyorsun
Söylersen içim rahat eder yoksa sana güvenmem demiş konu sahibi.
O da abartmış işte, 'Sevim koş'a bağlamış

Sevgiliyken bi kere denk gelmiş, demiş ki neden eski karının aradığını bana söylemiyorsun
Söylersen içim rahat eder yoksa sana güvenmem demiş konu sahibi.
O da abartmış işte, 'Sevim koş'a bağlamış

Adam konu sahibini kaybetmekten korkuyor olabilir

Bana normal geldi yaptığı. Çünkü yarın öbür gün ortaya çıkarsa çok kötü olabilir.

Konu sahibi kadın tek başına mı yazıyo
Kocan cevap yazmamış mı
Açıp şu kadar saniyede kocan alodan başka bişey demiyor muymuş
Bi de kocan eski karısını aldatmadıysa, seni de aldatmaz bence
Metin olmalısın
Bu kadar çeteleyi gösterseler bile ben bakmaya üşenirim şahsen

Ama kadın sanal sapık mı
Ne yazıyo kendi kendine
Bence cevap verilmezse, telefonuna bakılmazsa bi süre sonra pes eder

Bence saplantılı bir ilişki bu
Ben eski eşimden ayrılalı 4 sene oldu mesela.
Hala çocuklara "ben asla annenizden başka biri ile evlenmeyeceğim, lütfen bizi barıştırın" diye psikolojik BASKI yapıyor.

Saplantılı, normal değil. Psikoloğa gitti ama yarım bıraktı.

Konu sahibinin kocasının eski karısı da böyle olabilir. Hele ki boşanma davasını açan adamsa.

Kocam brad pitt demedim

Sadece ikincinde acele etti. Çünkü onu kiracak çok şey söyledim. O itamlardan rahatsız olmuştu.
Ve eger böyle bir şey olursa haberim olsun dediğim için gösteriyor.

Baaaak pesimde kizlar diye degil!

Zaten cevap vermiyor hicbirsekilde. Ilk aramada konusmasi gerekn bisey vardi simdi hatirlamiyorum.
engelle demedim zaten gonlu varsa engeletsem kac yazar.kendisi yapti.

son olayda Aradiginda da musteridir diye acmis
Evlenmissin mutlu ol seni cok uzdum hakkini helal et vs demis

Bence saplantılı bir ilişki bu
Ben eski eşimden ayrılalı 4 sene oldu mesela.
Hala çocuklara "ben asla annenizden başka biri ile evlenmeyeceğim, lütfen bizi barıştırın" diye psikolojik BASKI yapıyor.

Saplantılı, normal değil. Psikoloğa gitti ama yarım bıraktı.

Konu sahibinin kocasının eski karısı da böyle olabilir. Hele ki boşanma davasını açan adamsa.
Tabi öyleleri de var ama nadirdir
Özellikle çabuk gel acil oku filan kısmına şaşırdım ben
Yoksa ortaokuldan sadece aynı sınıfta olduğum bi çocuk, selam bile vermemişken beni beklediğini söylerdi herkese
29 yaşına geldik, ben evliyim o hala bekar. Ve asla diyomuş
Düşünün siz birşeyler paylaşmışsınız ortak çocuklarınız var. Bizim merhabamız bile yoktu, beni takip ediyordu diye selam bile verse almıyordum.

Ama nadirdir böylesi diye konuda geçen kadını böyle düşünmemiştim.
Yine de çetele zor iş tabi

Kocam brad pitt demedim

Sadece ikincinde acele etti. Çünkü onu kiracak çok şey söyledim. O itamlardan rahatsız olmuştu.
Ve eger böyle bir şey olursa haberim olsun dediğim için gösteriyor.

Baaaak pesimde kizlar diye degil!

Zaten cevap vermiyor hicbirsekilde. Ilk aramada konusmasi gerekn bisey vardi simdi hatirlamiyorum.
engelle demedim zaten gonlu varsa engeletsem kac yazar.kendisi yapti.

son olayda Aradiginda da musteridir diye acmis
Evlenmissin mutlu ol seni cok uzdum hakkini helal et vs demis
Tamam helal olsun ama daha beni arama desin
Belki amacı cidden helalliktir

Konu sahibi kadın tek başına mı yazıyo
Kocan cevap yazmamış mı
Açıp şu kadar saniyede kocan alodan başka bişey demiyor muymuş
Bi de kocan eski karısını aldatmadıysa, seni de aldatmaz bence
Metin olmalısın
Bu kadar çeteleyi gösterseler bile ben bakmaya üşenirim şahsen

Hayir yazmıyor.
Birinde mail atmış içini dökmüş. Mesela kadın. Zaten durmasın okucaksan oku silmek istiyorum diyor.

Ilkinde çok yuklendigim için.
Çünkü çok sordu sonrasinda soylersem kizarsin diye dusundum diye acikaldi bende hayir haberim olacak demistim .
Cevap vermiyorsan sorun olmamali senin icin de demistim

Hayir yazmıyor.
Birinde mail atmış içini dökmüş. Mesela kadın. Zaten durmasın okucaksan oku silmek istiyorum diyor.

Çünkü çok sordu sonrasinda soylersem kizarsin diye dusundum diye acikaldi bende hayir haberim olacak demistim .
İstersen yine aynı usulde devam edin
Ama ben sıkılırdım
Sen cevap yazmadıkça sorun yok derdim, olur da yazarsan bende bunu görürsem ben seni kovmadan pılını pırtını hazır et derdim sanırım

Hayir yazmıyor.

çocuk var mı eski eşinden??
belki yazmışsınızdır ama göremedim.

illa hemen buluşalım bak sana bişey diycem deyip tüm konuşmaları okutmasına gerek var mı. silersin engellersin. akşamında da yine mesaj attım sildim dersin (eğer her seferinde bilmek istiyorsanız)

İstersen yine aynı usulde devam edin
Ama ben sıkılırdım
Sen cevap yazmadıkça sorun yok derdim, olur da yazarsan bende bunu görürsem ben seni kovmadan pılını pırtını hazır et derdim sanırım

Yakin zamanda kadının dgunu kutlamasina şaşırmıştım zaten tuhafca bi msjdi Ortada cocuk yok anlasarak boşandılar.
Esim zaten helallesmistik demis
Esim evlenmeyi dusunuyor heralde ondan dedi ama
Ben kadinin unutamadig icin aradigini dusunuyorum

Bana kendini hatırlatma çabası gibi geldi.
Çok var öyle , sen çok iyi bi insansın, inşallah mutlu olursun vs
diye mesaj atan.
Ne hikmetse adamın hayatına başkası girince atılıyor bu mesajlar.
Eşiniz üstüne düşeni yapmış, her yerden engelleyin de ulaşamasın.

ben anladim seni simdi esinde problem var valla bu aldatmak gibi birsey eski karisinin isi gucu bu adam mi gitsin baskasina anlatsin dertlerini senin kocanda istiyo valla hem senin gozune girmeye calisiyo hemde onu yurutuyor esim Allahtan temiz boyle olsa boyle davrannazdi bagirsa tavrinu koysa inan 1 arar 2 arar durur esin istiyo oh biraz ondan biraz bundan cok tatli:KK12:

ben anladim seni simdi esinde problem var valla bu aldatmak gibi birsey eski karisinin isi gucu bu adam mi gitsin baskasina anlatsin dertlerini senin kocanda istiyo valla hem senin gozune girmeye calisiyo hemde onu yurutuyor esim Allahtan temiz boyle olsa boyle davrannazdi bagirsa tavrinu koysa inan 1 arar 2 arar durur esin istiyo oh biraz ondan biraz bundan cok tatli:KK12:

Eşim napiyor değil sorunum sessiz kalıyor
Ona karşı. Mutluluk onda olsa bosanmazdi.

Eşim sessiz kalmama şaşırdı
O yüzden yazdım
Aslına bakarsanız onun ne söylediği de beni ilgilendirmiyor kadının unutamadığı belli. Eşim de kapıyı bilecek kadar zekidir.

Benim burda danismak istediğim
fazla mi umursamazim konuyla alakali idi

Eşim napiyor değil sorunum sessiz kalıyor
Ona karşı. Mutluluk onda olsa bosanmazdi.

Eşim sessiz kalmama şaşırdı
O yüzden yazdım
Aslına bakarsanız onun ne söylediği de beni ilgilendirmiyor kadının unutamadığı belli. Eşim de kapıyı bilecek kadar zekidir.

Benim burda danismak istediğim
fazla mi umursamazim konuyla alakali idi
Fazla muhabbet olmus bu eski es, ne gereksiz

Back