- 26 Şubat 2022
- 20
- -25
- 1
- 33
- Konu Sahibi kubramayali
-
evet geri dönsün diye bekliyorKardeşinin içi nasıl alıyor ikide bir kocasın gidip dönen kadını? Allah aşkına başka kadın mı kalmadı? Sanki yürütemeyip geri gelsin diye bekliyor. Engellesin uzak dursun.
Exten next olmuyorkız ,kocasından yüz bulamadıkça kaldıkça kardeşine yalvarıp yakarmış gibi duruyor buradan. kardeşin de hala seviyorum diyor, saf galiba hayret.
bu ilişki sarmalından temiz bir sayfa olmaz diyorum.
E yuh artık.evet geri dönsün diye bekliyor
çok seviyor. Deli gibikız ,kocasından yüz bulamadıkça kaldıkça kardeşine yalvarıp yakarmış gibi duruyor buradan. kardeşin de hala seviyorum diyor, saf galiba hayret.
bu ilişki sarmalından temiz bir sayfa olmaz diyorum.
Baya geniş maşallah. Kocanın yanından çıkıp çıkıp gelsin beklesin mademevet geri dönsün diye bekliyor
Hadi itiraf et, sen konudaki eski kocanın sevgilisi olan şu fotoğrafları atan tarafsın. Kardeş kısmı da hikaye.çok seviyor. Deli gibi
neden yalan söyleyeyim. terapi alıyor şu an bizde söylüyoruz olmaz diye ama kızı unutamıyor.Bu konunun kardeş konusu olduğuna inanmadım nedense.
Öyleyse bile bu kadar midesiz bir kardeş için sevgilisi geri döner mi diye sormak yerine, aklını başına toplaması için bir iki çift laf ederdim sadece.
Peki.neden yalan söyleyeyim. terapi alıyor şu an bizde söylüyoruz olmaz diye ama kızı unutamıyor.
seviyor diyorum çocuk. neden böyle acımasızca laflar söylüyorsunuz.Kardeşiniz Vardar Ovası gibi, maşallah.
kocasının kardeşimden haberi var. sevgilisi ulaştığına göreNeyini seviyor anlamadim ki kolaylaştır tartis sevgiliye agla sonra barış yine tartis sevgiliye agla. . .. kardeşin bekar mi hiç hoş hareketler değil .. ne bi bayana ne bi erkeğe yakışacak hareket değil. .. koca da bi hoşmuş karisinin sevgilisinden haberi yok mu .. kafam karıştı.. kocasıninda sevgilisi var karısininda sevgilisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?