- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi Seftalireceli
Nafaka almayın gibi şeyler söylenmiş ama bu sizin kanuni hakkınız. Söke söke alın valla. Kaldı ki üç kuruş bi şeydir zaten bi acun değilse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tehlikeli biri dövüyor vs diyorsunuz canınızı kurtarmışsınız tamamen kopmak varken ne bileyim siz bilirsiniz.
Dediğiniz gibi tehlikeli ise 1 lirasını da alsın defolsun gitsin muhtaç değilsiniz
Muhtaç tabiki değilim ama yaptıklarını hazmedemiyorum.Burada kimse kimseyi tanımadığı için söylüyorum İnanın o nafakayı bazen geldiği gibi bağış yapıyorum.Tek derdim zoruna gidiyor vermek ve ben yaptıklarına yaşattığı onca kötülüğün öcünü alıyor gibi hissediyorumYani tehlikeli biri dövüyor vs diyorsunuz canınızı kurtarmışsınız tamamen kopmak varken ne bileyim siz bilirsiniz.
Dediğiniz gibi tehlikeli ise 1 lirasını da alsın defolsun gitsin muhtaç değilsiniz
Ben asgariden az aldığım halde geçiniyorum zaten geleni bir ay harcasam öteki ay harcamıyorum benim derdim onun zoruna gidiyor ya vermek bende inadına almak istiyorum.Vermediği tazminata saysın,şiddete,hakarete,aladatılmaya,manipülasyonuna,En büyük destekçim değil köstekçim olmasına saysın…Yooo muhtac iste konu sahibesi, asagari ucretle calisiyormus. Adam tazminati az vereyim demis kandirmis konu sahibesini simdi de arazi olmus. Konu sahibesinin yasal hakki var alacak tabi. Keske bastan bu yalanci herife kanmasaymis o ayri.
Ben asgariden az aldığım halde geçiniyorum zaten geleni bir ay harcasam öteki ay harcamıyorum benim derdim onun zoruna gidiyor ya vermek bende inadına almak istiyorum.Vermediği tazminata saysın,şiddete,hakarete,aladatılmaya,manipülasyonuna,En büyük destekçim değil köstekçim olmasına saysın…
Keske bosanirken alacaginisi alip bu adamla tum baginizi koparsaydiniz. Evet su an parasini alarak hincinizi aliyorsunuz belki ama onu hayatinizda tutarak kendinize de fazlasiyla zarar veriyorsunuz. Yeni bir sayfa acip onunuze bakamiyorsunuz. Bence evlenmeden once toplu su kadar istiyorum deyin, sonra bu adami hayatinizdan cikartin.Ben asgariden az aldığım halde geçiniyorum zaten geleni bir ay harcasam öteki ay harcamıyorum benim derdim onun zoruna gidiyor ya vermek bende inadına almak istiyorum.Vermediği tazminata saysın,şiddete,hakarete,aladatılmaya,manipülasyonuna,En büyük destekçim değil köstekçim olmasına saysın…
Artık boşanma oldu aylık nafaka da belli.Şimdi bir de nafakadan vazgeçip şu kadar mebla istiyorum diyip yeni bir dava ile uğraşmak istemiyorum.Bana düzenli nafaka versin tek istediğim buKeske bosanirken alacaginisi alip bu adamla tum baginizi koparsaydiniz. Evet su an parasini alarak hincinizi aliyorsunuz belki ama onu hayatinizda tutarak kendinize de fazlasiyla zarar veriyorsunuz. Yeni bir sayfa acip onunuze bakamiyorsunuz. Bence evlenmeden once toplu su kadar istiyorum deyin, sonra bu adami hayatinizdan cikartin.
Çocuk yokmuş bak yoluna ağrısız başını ağrıtma çocuk yok görüşme nedeni de yok. Tazminat nafaka bende istemedim sadece çocuğa nafaka istedim. Uzak olsunlarDaha iki hafta önce eski eş kişisinin bana karşı bir tehtidde bulunması ile ilgili bir konu açmıştım.Şimdi de nafakamı vermiyor.Nişanlandığı için vermeme yoluna gidiyor diye düşünüyorum.Ben evleninceye kadar nafaka verme olayını kendisi evleninceye kadar anladı sanırım.Boşanma davası anlaşmalı olduğu için ben kendim açmıştım,Avukatsız.Daha önce tazminat vermemişti onu almak için icra dosyası açtırmıştım bir avukat aracılığı ile ama avukat çok fazla para almıştı.Şimdi istiyorum ki avukatsız da açılır mı bu dava ya da nasıl bir yol izleyemeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Avukatsız sizin için zor olur icra takibini açarsınız ama teknik detayları bilmediğiniz için yanlış şeyler yapabilirsiniz. Ör. nafaka alacakları için icra takibi farklı bir sistemdir. Eşiniz ödemeği durumda maaş haczi, araç haczi ya da banka haczi vs. gibi hacizleri siz tek başınıza halledemezsiniz. En ufak bir usul hatasında da takibiniz iptal edilebilir. Bu sebeple hak kaybına uğramamak adına bir avukat ile bu işlemleri yapmanız daha risksiz olur.Daha iki hafta önce eski eş kişisinin bana karşı bir tehtidde bulunması ile ilgili bir konu açmıştım.Şimdi de nafakamı vermiyor.Nişanlandığı için vermeme yoluna gidiyor diye düşünüyorum.Ben evleninceye kadar nafaka verme olayını kendisi evleninceye kadar anladı sanırım.Boşanma davası anlaşmalı olduğu için ben kendim açmıştım,Avukatsız.Daha önce tazminat vermemişti onu almak için icra dosyası açtırmıştım bir avukat aracılığı ile ama avukat çok fazla para almıştı.Şimdi istiyorum ki avukatsız da açılır mı bu dava ya da nasıl bir yol izleyemeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Boşanan erkek konuda da gördüğünüz üzere rahatça toplumda yer edinip evlilik yapabiliyor ama kadın için ne yazık ki şartlar aynı değil. Dul diye bir çok erkek şansını deniyor, iş bulup hayata tutunması zor oluyor. Toplum kadın evde oturup anne olsun kafasında olduğundan, boşanan kadın mesleksiz ortada kalıyor. Bu sebeplerden zaten kadınlar kocalarinin büyük yanlışlarını görmedikçe bosanmıyor. Eğer türk ailelerinde boşanma varsa erkek hatalıdır net. Bir zahmet ellerini kollarını sallayarak boşanamasınlar..hakkın yok almaya neden baksın adam sana aldığın para haram bence çalışıyormuşsun zaten
Sigortalı eşe nafaka devam ediyor mu kesiliyor zatenArtık boşanma oldu aylık nafaka da belli.Şimdi bir de nafakadan vazgeçip şu kadar mebla istiyorum diyip yeni bir dava ile uğraşmak istemiyorum.Bana düzenli nafaka versin tek istediğim bu
Tahmin ettiğim gibi eski eş nişanlıymış mutlu hayatına bakıyor. Konu sahibi bu yüzden hıncını almaya çalışıyorSiz kendinizi güvenceye almak için mi evlendiniz ki bırakın çıkmış gitmiş hayatınızdan salça olmasından iyidir çocuk yok bisey yok yasa böyle olabilir ama gurur diye bir şey var niye el açalım ki kendimiz çalışır hayatımızı yaşarız hiç para konusuna girmeden bitirseydiniz. Eski eşten bıktım diye konu açıyorsunuz ama para istiyorsunuz. Üstelik nişanlıymış. Çocuğu olmayan bir kadına nafaka versin istemezdim eşimin.
Muhtaç tabiki değilim ama yaptıklarını hazmedemiyorum.Burada kimse kimseyi tanımadığı için söylüyorum İnanın o nafakayı bazen geldiği gibi bağış yapıyorum.Tek derdim zoruna gidiyor vermek ve ben yaptıklarına yaşattığı onca kötülüğün öcünü alıyor gibi hissediyorum